=

Divat-Trend

Microdermal piercingek: az önkifejezés titkos eszközei

A testékszerek az önkifejezés egyre inkább elfogadott módját jelentik, rengeteg embernek díszíti a testét egy-egy ékszer látható helyen, ám számos olyan ember is büszkélkedhet piercinggel, akikről ránézésre talán nem is gondolnánk. A piercingek ugyanis akár olyan formában is testet ölthetnek, hogy arról a külvilágnak nincs is tudomása, csupán viselője és közeli ismerősei tudhatnak létezésükről. A testékszereknek csak a fantázia szabhat határt, azonban sokak nem szeretnének vagy nem tudnak olyan piercinget viselni, ami bárki számára látható. Erre egyre nagyobb teret engednek a testékszerek új típusai, a microdermal piercingek.

A hagyományostól eltérő, egypontos kialakításuknak köszönhetően a microdermal piercingek a test szinte bármely pontján elhelyezhetőek, anélkül, hogy zavaróak lennének. Ennek megfelelően valóban ott kaphat helyet a testékszer, ahol azt a legjobbnak, ízlésünknek, életmódunknak, szakmánk sajátosságainak megfelelően ideálisnak találjuk. Ez a típus az egyszerű piercingekhez képest alapvetően diszkrétebb, ugyanakkor sokoldalúbb megoldást kínál az önkifejezésre. A benne rejlő lehetőségeket egyre többen ismerik fel, így a microdermal piercingek – bár csak néhány éve kerültek a köztudatba – mára igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Ön is szeretne egy különleges ékszert, ami éppen oda és olyan formában kerülhet a testére, ahogyan azt elképzelte? Szeretné olyan módon egyedivé varázsolni külsejét, hogy arról csak az tudhasson, akivel Ön megosztja? Fedezze fel a microdermal piercingekben rejlő lehetőségeket! Ismerje meg szegedi szalonunk, a Sun City Tattoo & Piercing szolgáltatásainak részleteit, és válassza a testékszerek új, változatos formáját! Látogasson el www.tattoszeged.hu weboldalunkra, tekintse meg szakembereink korábbi munkáit, merítsen ihletet microdermal piercingéhez! Tegye fel bátran kérdéseit, illetve jelentkezzen be hozzánk, hívjon minket a +36-30-858-6466-os telefonszámon vagy írjon nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címre!