=

Karrier

Miért döntsön a bizalmas iratmegsemmisítés mellett?

A vállalkozások életében az évek során számos hivatalos dokumentum, számla, egyéb bizalmas irat halmozódik fel, melyek nagy részét nem szükséges az utókor számára megőrizni, hiszen egy idő után elavultnak tekinthetőek. Így ahhoz, hogy kellő mennyiségű hely álljon rendelkezésre az aktuális iratoknak, a régiektől muszáj megszabadulni, azonban nem akárhogyan!

Annak ellenére, hogy a hivatalos dokumentumok már önmagukban elavultak, a rajtuk szereplő adatok ettől függetlenül még használatban lehetnek, így e tény már kizárja azt, hogy ezek az iratok a lakossági szemétbe kerüljenek, hiszen ilyen módon bármikor illetéktelen kézbe kerülhetnek és könnyen visszaélhetnek a rajtuk szereplő adatokkal. Szerencsére ez a rendkívül kellemetlen helyzet megakadályozható, mégpedig, ha a bizalmas iratmegsemmisítést választja!

A bizalmas iratmegsemmisítéssel sem Ön, sem korábbi ügyfelei nem keveredhetnek bajba, ugyanis, ha a szolgáltatást választja, az iratokból apró darabok maradnak csupán, melyek a környezetvédelem jegyében újrahasznosításra kerülnek, így kizárt, hogy illetéktelenek hozzájuthatnak az adatokhoz. A bizalmas iratmegsemmisítést végző szakemberekben sem kell kételkednie, hiszen ők kifejezetten az ilyesfajta dokumentumok diszkrét kezelésére szakosodtak, ráadásul az ő feladatuk az, hogy minél gyorsabban megsemmisüljenek az iratok, így biztosan nem a papírok böngészésével fognak foglalkozni a munkavégzés során!

Ahhoz, hogy ne halmozódjanak fel az iratok az irodahelyiségében, érdemes gyakorta igénybe venni a szolgáltatást, hiszen nem jár kockázattal az igénybevétele, óvja a környezetet és nem utolsó sorban tökéletes rendet tarthat az irodában!

Ha szeretne élni a bizalmas iratmegsemmisítés lehetőségével, keresse bátran cégünket, a Mobil Zúzda Kft.-t! Telephelyünkön vagy akár a helyszínen megszabadítjuk Önt a felesleges iratoktól! Szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információkért keresse fel honlapunkat a www.mobil-zuzda.eoldal.hu webcímen, kérdés esetén pedig hívjon minket telefonon, a 06-30-488-8072-es számon vagy érdeklődjön e-mailen a mobilzuzda@gmail.com címen!