=

Otthon-Lakberendezés

Miért döntsünk a Corian burkolat mellett?

Otthona belsejének tervezése a feladata, amit szeretne kellő odafigyeléssel végezni, a legjobb termékek kiválasztásával, bármely helyiségről legyen szó? A Corian burkolat mellett döntve igazán egyedülálló anyag előnyeit élvezheti hosszú időn keresztül.

Corian burkolatot felhasználva számos pozitív tulajdonságnak örülhetünk, hiszen látszatmentesen illeszthető, vízálló, vegyszerálló, taszítja a szennyet, egyszerűen tisztíthatjuk, bármikor felújíthatjuk, kiemelkedően tartós, és teherbíró képességében sem kell kételkednünk. Kisebb és nagyobb egységek kialakításánál is remekül felhasználható. Otthonunk kialakítása során bátran kombinálhatjuk más anyagokkal is, mivel szerepe így is kiemelkedő lesz, sőt vízszintes és függőleges felületeken egyaránt tervezhetünk vele. Nagyszerűen mutat, és praktikus megoldást nyújt több helyiségben, Corain anyaggal a konyha, és a fürdő berendezése kiváló lehet. A Corian munkalapok bármilyen formában választhatóak, elképzelésünkre van bízva, hogy pontosan milyet szeretnénk igazán. A higiéniának is eleget tesz, ugyanis nem találhatóak illesztési hézagok a Corian munkalapokon, ezért a kórokozóknak nincs helyük megtelepedni, a felületet pedig könnyen tisztán tudjuk tartani.

Megbízható és gyors szolgáltatást vehet igénybe, ha a www.akrilux.hu honlapunkon található termékeink közül kiválasztja az Ön számára legideálisabb anyagot. Corian burkolatokat különféle színekben van lehetősége rendelni, és kiemelt figyelmet igényelnek Corian munkalapjaink, amelyek környezetbarát megoldást biztosítanak. Tapasztalt szakembereink rövid határidőn belül teljesítik a kivitelezést különleges, egyedülálló termékek felhasználásával.

Döntsön a hosszú időn keresztül elégedettséget garantáló Corian anyag mellett! Alakítson ki stílusos, esztétikus, praktikus, és csodaszép belső légteret a Corian burkolat segítségével! Személyes megtekintésre van lehetősége, ha ellátogat bemutatótermünkbe. Ezzel kapcsolatban elérhetőek vagyunk a 06-1-4034958 –as telefonszámunkon. E-mailben is fel tudja venni velünk a kapcsolatot az info@akrilux.hu e-mail címünkön!