=

Életmód

Miért érdemes fenyőkérget helyeznünk növényeink alá?

Sok időt tölt a szabadban, és igyekszik csodaszép környezetet kialakítani otthona körül? Ahhoz, hogy növényei kivétel nélkül gyönyörűek legyenek, és sokáig gondtalanul éljenek, nélkülözhetetlen a rendszeres és szakszerű ápolásuk. Ha még nem ismerkedett meg a mulcs előnyeivel, minél hamarabb érdemes tájékozódnia, hiszen a fenyőkérget a növényszigetek alá helyezve jelentős mértékben tehet védelmükért.

A mai, szinte állandóan rohanó világunkban nem sok időnk jut arra, hogy kertünket megfelelően gondozzuk. Jól kialakított területünkön kiváló lehetőséget nyújt a mulcs alkalmazása annak érdekében, hogy fenntartsuk az igényes állapotot, és tegyünk virágainkért, bokrainkért, és más növényeinkért. Amennyiben nem éltünk még ennek igénybe vételével, tanácsos akár már most informálódnunk ezzel kapcsolatban, és minél előbb kihasználnunk a fenyőkéreg növényszigetek alá történő helyezését. Rengeteg pozitív tulajdonságot sorolhatunk fel emellett, többek között a következőket:

  • Megakadályozza a gyomok kifejlődését.
  • Hozzásegít a nedvességtartalom szabályozásához.
  • Egyedi dekorációként szolgál.
  • Kevés időráfordítást igényel.
  • Kiváló hővédelmet nyújt egész évben.

Mindenképp megéri a talajtakarás e módját választanunk, hiszen több szempontból is hasznos lehet számunkra, hosszú időn keresztül megtartva kertünk szépségét.

Igényei szerinti méretben és mennyiségben juthat hozzá fenyőkéreghez a növényszigetek alá való helyezés céljából. Szívesen látjuk el tanáccsal, és biztosítjuk a megfelelő terméket, amely megkönnyítheti a szabadban töltött óráit. Kedvező árainkról, a mulcs felhasználási lehetőségeiről, és egyéb érdekes tudnivalókról részletesen olvashat internetes oldalunkon. Látogasson el a www.fenyokereg.hu –ra!

Fejezze ki egyéniségét a talajtakarás kitűnő módszerével, kölcsönözzön természetes hatást kertjének! Használjon Ön is mulcsot! Beszerzéssel kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket telefonon a 06-20-9291404 –es számunkon, vagy küldjön üzenetet nekünk a www.fenyokereg.hu –n!