=

Divat-Trend

Miért érdemes mikrogyűrűzéssel végezni a hajhosszabbítást?

Hosszabb hajat szeretne, és nem akar éveket várni? Netán kedvet érez ahhoz, hogy hajhosszabbítás oktatásra jelentkezzen? Akár hajhosszabbítás előtt áll, akár tanfolyamra készül, mindenképp érdemes megismerkednie a mikrogyűrűzés előnyeivel. A hajhoz hasonló színű mikrogyűrűk gyorsan felhelyezhetők, és észrevétlenül biztosítják a póthaj tartását.

A hajhosszabbítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ki ne szeretne rendkívül gyönyörű, hosszú hajkoronát magának? A mikrogyűrűzés az egyik legkedveltebb hajhosszabbítási eljárás, ami a saját hajhoz illeszthető póthaj mikrogyűrűkkel történő rászorítását jelenti. A mikrogyűrűk a hajhoz hasonló színüknek, puha tapintásuknak, és kis méretüknek köszönhetően természetes hatást keltenek, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy észrevehetővé válik eredeti hajszálaink között. Ha szívesen foglalkoznánk mindennapjainkban ezzel a szakmával, lehetőségünk van hajhosszabbítás oktatáson részt venni, itt többek között a mikrogyűrűzés módszerét is megtanulhatják a jelentkezők.

Gyönyörű hajkoronája lehet rövid idő alatt, ha Fantastichair szalonunkban veszi igénybe a hajhosszabbítást. Több évig hordható, európai hajból varázsolunk hosszú hajat, ha a mi szolgáltatásunkat választja. A hajhosszabbítást különféle módokon végezzük, melyek közül az egyik legkiválóbb technika a mikrogyűrűzés. Ezzel a speciális eljárással gyors és észrevétlen hajhosszabbítást eredményezhetünk. Mindemellett ha kedvet érez ahhoz, hogy saját maga foglalkozzon hajhosszabbítással, részt vehet hajhosszabbítás oktatásunkon is! Informálódjon részletesen mindezekről a www.fantastichair.hu internetes oldalunkon!

Nem kell tovább várnia, ha hosszú hajat szeretne! Döntsön Ön is a hajhosszabbítás mellett, és lépjen utcára csodaszép frizurával nap, mint nap! Amennyiben pedig hajhosszabbítás oktatáson szeretne részt venni, szintén jelezze felénk szándékát! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-459-7870-es telefonszámunkon vagy az info@fantastichair.hu e-mail címünkön!