=

Programok

Miért érdemes osztálykirándulásokhoz buszbérlést választani?

Osztálykirándulást szervezni komoly feladat, sok részletre ügyelni kell ahhoz, hogy a végén kellemes élményként emlékezzen vissza gyerek és tanár, kísérő és tanuló egyaránt. Az osztálykirándulások egyik sarkalatos kérdése az utazás módja. Általában belföldön és külföldön is utaznak az osztállyal, de ha már nekiindulnak, gyakran távolabbi úticélt választanak. Két választás adódik: bérelt járművel, praktikus módon busszal vagy pedig tömegközlekedéssel mennek.

A buszbérlés osztálykirándulásokhoz előnyös döntés, méghozzá több szempontból is. Ott van mindjárt a kényelem kérdése. Egy vonat nem tudja ugyanazt nyújtani, mint egy szépen, tisztán tartott bérelhető busz. A buszon kényelmes, párnázott ülések nyújtanak a hosszabb utakra is ülőhelyet, karfákkal, állítható támlákkal, lábtartóval, esetenként lehajtható kisasztalokkal. Egy vonaton mindez nincs meg, ráadásul a tisztaság is gyakran hagy kívánnivalót maga után. A vonatokon sokszor zsúfoltság tapasztalható, meg kell osztani a kocsikat a többi utassal. Ha nyáron indulnak útnak, a buszbérlés osztálykirándulásokhoz már csak azért is előnyös, mert lehetőség van légkondicionáló használatára is. Ez jelentősen könnyít a hosszú utazás kiváltotta kényelmetlenségeken, de a személyvonatokon, gyorsvonatokon a legtöbb esetben nincs ilyen opció.

A buszbérlés osztálykirándulásokhoz rugalmasabb utazást kínál, mert a buszt oda lehet hívni, ahol az az utasoknak ideális, nem kell az állomás után kuttani. Bárhol meg lehet állni, útba lehet ejteni olyan megállókat is, amiket eredetileg nem terveztek be az útitervbe.

A www.tribusz.hu weboldalon cégünk, a Tri-Busz 2005 Kft. honlapját találja, ahol tájékozódhat és igénybe veheti számos szolgáltatásunkat, köztük a buszbérlést osztálykirándulásokhoz is! Karbantartott, felkészített, igényes buszokkal és tapasztalt, gyakorlott sofőrökkel szállítunk. Forduljon hozzánk bizalommal, és utazzanak velünk kedvező áron, komfortos körülmények között! A buszbérléses osztálykirándulás részleteiről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, a 06-36-789-390-es és a 06-30-207-9406-os telefonszámok egyikén vagy a tribusz@upcmail.hu e-mail címen!