=

Életmód

Miért fontos a hálózati vizet szűrni?

Ön milyen vizet iszik otthon? Alapvetően azt gondoljuk, hogy a csapból engedett hálózati víz tökéletesen tiszta és alkalmas arra, hogy felhasználjuk vízivásra, teafőzésre, ételkészítéshez és fürdéshez is. Nos, tiszta is, hiszen tisztított csapvízről van szó, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csapvizet bizony klórral és egyéb fertőtlenítő szerekkel szabadítják meg a szennyeződésektől és teszik fogyaszthatóvá a lakosság számára. Azok, akik inkább az ásványvizet vagy a szűrt vizet választják, főként azért teszik, mert a klórtól a csapvíznek jellegzetes íze lesz, ami visszaköszönhet a teában, az ételekben is. Sajnos mindez azt jelenti, hogy a vízművek által tisztított csapvíz iható és fogyasztható ugyan, de a tisztítószerek rontanak a minőségén.

Szerencsére van megoldás, és választhatunk, hogy minden nap valóban tiszta vizet vagy pedig hagyományos csapvizet szeretnénk inni. A vízszűrés legolcsóbb és legegyszerűbb módja a vizes kancsóba helyezhető szűrő, a magasabb szint a hálózati vízszűrő használata.  A hálózati vízszűrők megadják azt a lehetőséget, hogy egyszerűen és hosszú távon kristálytiszta vizet tudjunk használni korlátlan mennyiségben főzéshez, víziváshoz vagy akár fürdéshez is.

A vízszűrő berendezés beszerelése egyszerre környezettudatos és praktikus megoldás, amivel a háztartásunk és a bolygónk is csak jól jár! A modern berendezések között találunk szénszűrős technológiával működő hálózati vízszűrőket, ezek megbízhatóan működnek, hosszú távon hatékonyak és még gazdaságosak is. A hálózati vízszűrőt a konyhaszekrénybe vagy a mosogató alá építik be, a szűrőt elég újra cserélni néhány havonta. A szűrő sikeresen távolítja el a csapvízből a klórt, az üledéket és az egyéb nem kívánatos alkotóelemeket.

A www.primaviz.hu weboldalunkon közelebbről is megismerheti a legújabb hálózati vízszűrő rendszereket, és mindent megtudhat az aktív szén szűrő technológiáról is! Bátran keresse a PrímaVíz szakértő csapatát, és tudjon meg többet termékeinkről a +36-30-233-0360-as telefonszámon vagy írjon nekünk weboldalunk kapcsolati űrlapján keresztül!