=

Otthon-Lakberendezés

Miért jobb a zuhanykabin készítés, mint az előregyártott termékek?

Nappalinkat, hálószobánkat néhány évente újrabútorozzuk, átalakítjuk, teljesen más stílusúvá tesszük, ez megszokott dolog. A fürdőszobára viszont igazán ritkán kerül sor, legtöbbször csak a teljes felújítások alkalmával, így alaposan át kell gondolnunk, hogyan is rendezzük be, milyen zuhanykabint vagy kádat választunk. Örökös téma, hogy melyik a jobb, a zuhanykabin vagy a kád? Habár mindenkinek mások az igényei, van, aki szeret órákig a kádban relaxálni, felgyorsult világunkban mégis egyre inkább a zuhanykabin áll nyerésre.

Amikor felújítunk, vagy új otthont vásárolunk, fontos, hogy minden helyiséget teljesen a magunkénak érezzünk. A konyhában a kreativitásunkhoz, amíg a hálószobában a pihenéshez akarjuk megteremteni az ideális körülményeket. A fürdőszoba is rég túlnőtt már a funkcionális szerepén, igazi otthoni wellness centrumokat tudunk kialakítani bennük. A zuhanykabin készítésnek köszönhetően még a kisebb méretű helyiségekben sem kell lemondanunk a saját elképzeléseinkről. A hagyományos előregyártottakkal szemben nem csak a méretét, de az alakját is mi magunk határozzuk meg, semmiben sem kell kompromisszumokat kötnünk. Amikor eladásra kerül egy ház, növeli az értékét, ha az zuhanykabin készítéssel, egyedi megoldásokkal felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogyha idősebb, vagy mozgássérült is van a családban, jelentősen megkönnyíthetjük az életét az egyedi kivitelezésekkel, amiket a zuhanykabin készítés kínál.

Ha Ön is a zuhanykabin készítés mellett döntött, keresse fel cégünket, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft.-t! Még nem döntötte el, hogy pontosan milyenre is vágyik? Keresse fel honlapunkat a www.egyedizuhany.hu címen, számtalan zuhanykabin ötlettel várjuk! A zuhanykabin készítés során kizárólag 8 milliméteres edzett üveget használunk, a belső felületet pedig speciális vízlepergető réteggel látjuk el, így a vízkő miatt sem kell aggódnia! Ha kérdése van, keressen minket a 06-30 /864-9205-ös telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@egyedizuhany.hu címre!