=

Otthon-Lakberendezés

Miért pont az üvegajtó?

A régebben épült házakban is olykor találhatunk egy-egy üvegből készült beltéri ajtót, ám ez inkább a mai modern építészeti stílus egyik fő eleme. Évtizedekkel ezelőtt csak a tejüveg részletekkel rendelkező ajtók voltak divatosak. Általában itt nemigen beszélhettünk teljesen üveg ajtókról, az üveg maga csupán díszítőelemként, vagy fakeretbe foglalt elemként volt jelen. Ma már rengeteg változatban kaphatóak nemcsak az beltéri üvegajtók, de bejárati ajtók egyaránt. 

Az üvegajtókat meg lehet vásárolni nagyobb áruházakban, vagy lehet rendelni nyílászáró gyártással foglalkozó vállalatoktól. A legbiztosabb módja a beszerzésnek azonban az üvegajtó készíttetése. Ebben az esetben olyan méretűre készíttethetjük az ajtót, amilyenre csak akarjuk, kérhetjük átlátszó, vagy savmart üveggel, kérhetünk bele mintákat, és a tartozékokat is mi magunk válogathatjuk. Egyszerűen szólva olyan üvegajtót kapunk végeredményül, amilyet csak szeretnénk.

Mi a legjobb az üvegajtókban?  Az első és leglényegesebb előnye a fényáteresztés. Abba a szobába, ahol nincs ablak, vagy kicsi a helyiség, mindenképpen érdemes olyan ajtót választani, amelyen valahol megjelenik az üveg, esetleg az egész üvegből készült. Ez optikailag nagyítja a teret, és természetesen bejut a fény a külső szobából. Például a gardróbok kis helyiség lévén nem kapnak ablakot. Ide természetes fény nem jut be, hacsak nem a szobából, melyből az nyílik. Előnyeként írhatjuk fel a könnyű szerkezetét, ami látszólag sérülékeny lehet, ám az üvegajtók gyártásánál külön figyelnek arra, hogy a termék biztonságos és ellenálló legyen. Az üvegajtók divatos, modern és letisztult hangulatot kölcsönöznek az egész lakásban anélkül, hogy nagyobb erőfeszítést tennénk.

Mi, a Fa-Üveg-Szabó Kft -nél éjjel-nappal azon vagyunk, hogy kielégítsük minden kedves vásárlónk igényét bármilyen üvegfelülettel kapcsolatban. Kérhet bármit, ha üveg, nálunk nincs akadály! Látogasson el hozzánk és böngésszen referenciáink között a www.uvegszabo.hu weboldalunkon! Vegye fel velünk a kapcsolatot és adja le rendelését már most e-mailben a szabo@uvegszabo.hu címen! Amennyiben bármilyen kérdése támadna, tárcsázza a 06-30-7575158-as telefonszámot, és mi segítünk!

Legyen divatos, dobja fel otthonát és rendeljen tőlünk testreszabott üvegajtót!