=

Programok

Miért válassza a városfelfedező programokat?

Legyen szó felnőtt-, vagy gyerekprogramokról, a szervezők mindig azt szeretnék, hogy a jelenlévők közül senki se unatkozzon egy percig sem, azonban igazi kihívást jelent az, hogy mindenkinek az igényeinek megfelelően alakuljon egy csapatépítő tréning, vagy osztálykirándulás. Ha Ön szervezőként ötlethiányban szenved, mert még mindig nincs elképzelése a minőségi szórakoztatást illetően, válassza a városfelfedező programokat!

A városfelfedező programok rendkívül szórakoztató, változatos és nem utolsó sorban ismeretterjesztő programlehetőséget takarnak. Nevükből logikusan következik, hogy Magyarország méltán híres városaival, például Szentendrével, Visegráddal, vagy akár Budapesttel is meg lehet ismerkedni játékos és különleges formában. A városfelfedező programon a résztvevők olyan feladatokat kapnak, amelyeken keresztül még közelebbről megismerhetik a híres magyar városokat, vagyis nem csak a már sokszor emlegetett történetekkel találkozhatnak, hanem olyan érdekességekkel is, amiket csak a program keretein belül hallhatnak.

A városfelfedező programok keretein belül megrendezésre kerülő játékok sikerének a kulcsa a résztvevők közös munkája, ugyanis ahhoz, hogy eljussanak a célállomásra, muszáj együttműködniük és közösen gondolkodniuk. A játékokat kortól és nemtől függetlenül mindenki élvezi, ezért a céges csapatépítő tréningektől kezdve az osztálykirándulásokig bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyul ez a programlehetőség.

Mivel itt a várva várt nyári időszak, akár egy lendületes vakációkezdetnek is tökéletesek lehetnek a városfelfedező programok, több baráti társaság is összegyűlhet, vagy rokonok, ennek köszönhetően a felnőttek és a gyerekek is tovább tágíthatják ismereteiket a magyar városokról.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltették a városfelfedező programok, és szeretne valamelyiken részt venni, vegye fel a kapcsolatot a SZEDA Rekreáció Kft. munkatársaival! A minőségi szórakozás nálunk garantált! A programokról honlapunkon tájékozódhat, amit a www.szeda.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-485-4167-es számon, vagy írjon e-mailt az info@szeda.hu címre!