=

Divat-Trend

Miért válasszák az egyedi karikagyűrű készítést?

Egyik ékszer kiválasztása sem igényel olyan körültekintést, mint amilyen a karikagyűrű. Nem átlagos ékszerről van szó, hanem a szerelem, a házasság, hűség és elköteleződés szimbólumáról. Egy ilyen gyűrűt minden férj és feleség állandóan visel, mégha a többi ékszerét váltogatja is, a karikagyűrű állandóan ott csillog a gyűrűsujján. Nem csoda, ha sokan szívesen szánnak időt és energiát arra is, hogy egyedi karikagyűrű készítést rendeljenek.

Az egyedi karikagyűrű készítés alapvetően a személyes ízlés, a saját stílus és a közös elképzelések mentén körvonalazódik. Természetesen nem jelent hátrányt az sem, ha egy pillantást vet a pár az aktuális esküvői trendekre, hiszen nem egyszer fordul elő, hogy így kapnak inspirációt a saját karikagyűrűik megtervezéséhez.

Az aktuális karikagyűrű trendek szerint nagyon divatosnak számít a kövekkel díszített gyűrű. A sima karikagyűrűt egyre többen kérik apró kövekkel díszítve, ami így egyedibbé, karakteresebbé teszi az egyébként egyforma gyűrűket. Az anyagát tekintve még mindig a klasszikus arany, illetve ennek változatai, a sárga arany vagy a fehér arany a meghatározó. Nemcsak a gyűrű anyaga és díszítése a lényeges, de a szélessége, a profilja is döntést igényel. Domború vagy lapos legyen, matt vagy pedig fényes? Ezek csak azok az alapvető kérdések, amik megelőzik az egyedi karikagyűrű készítés gyártási fázisát. Még a tervezés során kerül sor annak az eldöntésére is, hogy mitől legyen egyedi a gyűrű. Kerülhet rá vagy bele akár gravírozás is, de készülhet olyan darab, ami hasonlít az eljegyzési gyűrűre is, viszont nem egyforma a férfi párjával. Mindenki maga dönt, a lehetőségeknek csak a fantázia szab határokat.

Azt még érdemes számításba venni, hogy az egyedi karikagyűrű készítésnek nem csupán az átlagon felüli design az egyetlen előnye, de a tartósság is. A standard gyűrűket ugyanis általában vékonyabb anyagból készítik, ami nehezebben bír ki hosszú évtizedeket. Végül az egyedi karikagyűrű készítést választók már a környezettudatos döntéseket is bevonhatják életük meghatározó szakaszába, ugyanis készülhet újrahasznosított aranyból, illetve felelős forrásból származó drágakövekből is a gyűrű. A www.universegold.hu webcímen keresztül cégünk, a Universe Gold Kft. honlapjára jut, itt pedig akár azonnal felveheti velünk a kapcsolatot, hogy időpontot kérjen egyedi karikagyűrű készítésre! A +36 20 969 4645-ös telefonszámon vagy a universe@universegold.hu e-mail címen keressen minket bátran!