=

Otthon-Lakberendezés

Mik tartoznak a kőműves feladatai közé?

A házépítés, vagy a házfelújítás rengeteg különféle munkálattal jár, amelyhez különböző szakemberekre lesz szükségünk. Ezért nem árt tisztában lennünk azzal, hogy melyik szakmához milyen munkakör tartozik. Kezdjük a listát az egyik legfontosabbal, a kőművessel.

A kőműves feladatköre rengeteg mindenre kiterjed az előkészítéstől kezdve a kivitelezésig. A kőműves olyan szakember, aki a munkavédelmi előírásokat betartva végzi el a ház építési munkálatait, tevékenységi körébe beletartozik a falazás, a vakolás, a szigetelés, a burkolás és a bontás is. Igazából az egész ház felépítésében hatalmas szerepet játszik a kőműves a beton aljzatok kivitelezésétől kezdve a falak építéséig. Emellett a kémény, a lépcsők, a járdák, a szegélyek és a kapuk megépítése is a kőműves feladatai közé tartoznak.

A kőműves feladata, hogy munkájának eredménye esztétikai, kényelmi és biztonsági szempontból is kifogástalan legyen. Nem csak a külső megjelenés a fontos, hanem az időtállóság és az innováció is: a kőműves tisztában van a technológia által elérhető legjobb építészeti megoldásokkal, és készséggel megosztja tudását a többi építőmunkással is.

A kőműves kiválasztásánál fontos, hogy nagy tapasztalattal és sok referenciával rendelkező szakembert válasszunk! Nem érdemes azon spórolni, hogy a legolcsóbb kőművest bízzuk meg a feladattal, hiszen a megfelelő szakmai tudás nélkül elvégzett munka után komoly problémák lehetnek a végeredménnyel. Ráadásul a nem megfelelően elvégzett kőműves munkálatok később folyamatos felújítást és javítást fognak igényelni, mely anyagilag sokkal megterhelőbb lesz, mint egy megbízható kőműves alkalmazása, emellett akár az egészségünk, sőt, az életünk is veszélyben lehet!

Megbízható kőművest keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.epites-felujitas.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-771-47-87-es telefonszámon, illetve az info@epites-felujitas.hu e-mail címen!