=

Gasztronómia

Mikrózható, minőségi ételtárolót keres? Segítünk!

Minden konyhában alapfelszerelésnek számítanak a műanyag tároló dobozok, melyek segítenek a friss étel hűtőben való tárolásánál, lefagyasztásánál, vagy a hordozásnál.  Remek lehetőség ez munkába vinni az előző napi vacsora maradékát, vagy félretenni egy adagot a kedvesünk, gyerekünk számára. Na de hogyan válasszuk ki a jó ételtároló dobozt?

A legnagyobb hibái ezeknek a tárolóegységeknek az anyagukban keresendőek. Általában műanyagból készülnek, melyek a hő hatására deformálódhatnak. Emellett sokszor nem záródnak megfelelően, melynek köszönhetően a táskánkban kifolyhat, vagy hűtő ízű lesz az ételünk. Bosszantó tulajdonságai közé tartozik az is, hogy hamar megsérülhet, vagy a mikróban való olvadás miatt elvékonyodhat, eltorzulhat a tároló. Ezen hibákat küszöböli ki a tupperware! A tupperware termékeinek tervezésénél azokat a negatívumokat vették figyelembe, amik a leggyakrabban előtérbe kerülnek a műanyag tároló dobozoknál. Sok-sok kísérletezéssel és türelemmel végül sikerült olyan dobozokat előállítani, melyek a jó minőségnek és tervezésnek köszönhetően kiküszöbölik az alap problémákat.

A tupperware dobozai rendkívül könnyen tisztíthatóak és megbízható tárolóegységek. Szállítás közben nem nyílnak ki, nem szivárognak, az étel így mindig biztonságban van. Kiváló szigetelésének köszönhetően nem veszi át sem a doboz, sem az étel azt a bizonyos hűtő ízt. A hőtől nem kell félni, nem fog sem megolvadni, sem megsérülni. A tupperware termékei mindig megbízhatóak és dekoratívak. A vállalat célkitűzései között szerepel a kényelmes élet megteremtése, mely azzal érhető el, ha elkerüljük az élet adta apró bosszúságait. Önt hányszor éri kellemetlen meglepetés egy nap?

Velünk nem kell, hogy havonta cserélgesse az elromlott, sérült tálait, tárolóit! Különböző méretű, formájú, színű és mintájú tupperware dobozaink alig várják, hogy munkába állhassanak! Használjon Ön is tupperware termékeket! Éljen nyugodt és kényelmes életet velünk, tekintse meg kínálatunkat és válasszon mikrózható ételhordóink közül! Látogasson el a www.tupperakciok.hu –ra!  Kérdése volna? Mi rendelkezésére állunk a 06 20 399 85 88-as telefonszámunkon, valamint írhat nekünk e-mailt a weboldalunkon keresztül!