=

Divat-Trend

Milyen csizmát válasszak?

A hűvös, csapadékos idő beköszöntésével a megfelelő cipő kiválasztása különösen fontossá válik a hölgyek esetében. A vékony talpú, könnyen beázó lábbelik csúnya betegségek okozói lehetnek, ezért az őszi, téli időszakra mindenképpen tanácsos egy kiváló minőségű csizma. A márkás női cipők esetében magasabb árfekvéssel kell számolnunk ugyan, cserébe viszont olyan lábbelit kapunk, amit nem csak egy szezon erejéig viselhetünk, ami színvonalas alapanyagainak és jól kidolgozott szerkezetének köszönhetően óv az időjárás viszontagságaival szemben. Nem kétséges, hogy érdemes befektetnünk egy-egy minőségi darabba, a kérdés már csak az, milyen legyen a csizma!

  • A lábbeli szárának hosszát mindenekelőtt a hőmérséklet határozza meg, célszerű egy hosszúszárú és egy bokacsizmát is beszereznünk, hogy minden időjárás esetén komfortosan érezzük magunkat. Emellett, míg a hosszúszárú verzió remekül mutat egy szoknyával, addig a bokacsizma nagyszerű választás azokon a napokon, amikor várhatóan sokat leszünk mozgásban.
  • A magasabb sarok nagyon csinos, de sokak számára egyszerűen nem kényelmes viselet, ezért elsősorban a praktikusságot és komfortot tartsuk szem előtt a választásnál! Az őszi, téli hónapokban jellemző, sokszor csúszós utakon nagyobb biztonságot jelenthet a laposabb sarok még azok számáéra is, akik magabiztosan viselnek magassarkút.
  • Természetesen a külcsín sem elhanyagolható tényező, amikor márkás női cipőt választunk, ám a sarokmagasság kiválasztása után is még rengeteg lehetőségünk marad, hogy megcsillogtassuk egyéniségünket cipőnkben is. Bebújós, fűzős vagy cipzáros? Fekete, barna, esetleg egy rendhagyó kék? Sportos vagy elegáns fazon? Ez mind csupán ízlés kérdése.

Megjött a kedve a vásárláshoz? Ismerje meg a Made In Papp cipő webáruház termékeit, nálunk világmárkák óriási kínálatából válogathatnak a hölgyek! Fedezze fel márkás női cipőink választékát a www.madeinpapp.hu weboldalon, és rendeljen bátran! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-66-473-544-es telefonszámon vagy a madeinpapp@invitel.hu e-mail címen!