=

Karrier

Milyen előnyökkel jár a grafológia a humán területen?

Jól képzett, kellő motivációval rendelkező munkatársakkal szeretne együtt dolgozni? Igyekszik nagy gondot fordítani a felvételi eljárás módjára, hiszen tudja, hogy csak így foglalkoztathat megfelelő személyeket? A grafológia nagy segítséget nyújthat Önnek is, hiszen íráselemzéssel fontos kérdésekben kaphat kielégítő válaszokat.

Vállalat működtetőjeként, új munkatársak felvétele alkalmával az eljárás lebonyolítójaként nagy felelősség hárul ránk, hiszen egyáltalán nem könnyű feladat minden szempontból legjobb embereket kiválasztanunk. Az adott munkaterületektől függ, pontosan hova és milyen jellemzőkkel bíró személyeket szeretnénk, amihez tisztában kell lennünk tulajdonságaikkal, készségeikkel. Elengedhetetlen, hogy mindenki a képességének, érdeklődésének megfelelő szerepet töltsön be, és ennek köszönhetően a lehető legjobban teljesítse a rábízottakat. Már a felvétel idején mérvadó adatokhoz juthatunk, ha igénybe vesszük a grafológia lehetőségét. Kézzel írott motivációs levél olvasása, majd az íráselemzés során jól láthatóvá válnak a személyes kompetenciák. Ezáltal már azt könnyebben el tudjuk dönteni, hogy kit hívjunk interjúra. Fontos tudnunk, hogy a kézírás és a gondolkodás nagyon szoros összefüggésben vannak egymással, ezért ezzel nagymértékben hozzájárulhatunk a sikeres döntéshez.

A szűrőként kiválóan alkalmazható grafológia terén készséggel állok rendelkezésére! Pontos szakvéleményt adok át több területen, így a munkatárs kiválasztását illetően is. Íráselemzés, és más hasonló feladatok ellátásának igénye esetén megbízható segítséget nyújtok. Szerezzen bővebb információt a grafológiáról, és tevékenységi körömről a www.grafobuvar.hu internetes oldalon!

Az eredményes együttműködés céljából válassza ki leendő munkatársait egyedülálló módszert alkalmazva! Éljen Ön is a grafológia nagyszerű lehetőségével, és jusson kiváló döntésre ennek segítségével! Kérje ajánlatomat a kiss.beata@grafobuvar.hu e-mail címen, vagy hívjon telefonon a 06-20-3860571 –es számon!