=

Életmód

Milyen hatások érik télen a bőrünket?

Javában tombol még a tél, a szélsőségek évszaka. A hideg, a legkülönfélébb formában nyakunkba zúduló csapadék, majd fűtött térbe érve ennek ellenkezője, a meleg, rendkívüli módon megviselik a bőrt. A nagyvárosi szmogos levegő, a napfény- és a vitamin hiányától kifacsart immunrendszer, mind-mind hozzájárulnak a kínzó bőrtünetek kialakulásához.

A bőrt védő hidrofil lipid réteg épsége a fenti hatásokra sérül, a bőr egyre gyakrabban húzódik, pirul, hámlik, lassanként úgy tűnik, hogy minden kozmetikum irritáló, vagy egyszerűen „kevés”. Lassanként elfogadjuk, hogy bőrünk menthetetlenül ilyen és bármit teszünk, a legjobb eset is csak az lehet, ha nem ártunk neki.

Bőrünk egy érzékeny, élő hangszer, amely avatatlan kezekben, számára diszharmonikus körülmények között elhangolódik. Léteznek azonban olyan kozmetikai termékek, amelyek hatására képes újraépülni, regenerálódni és megfelelő olaj és víztartalommal felvértezetten ellenállni minden ártó körülménynek.

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet kizárólag saját fejlesztésű és gyártatású, (magyar kozmetikumként elsőként) Ecocert/Cosmos (globális bio) minősítés alatt álló kozmetikumaival dolgozik, amelyekben a minőség és a bőrre gyakorolt gyógyhatás érvényesülése a két legfontosabb szempont. Mindent ennek rendeltünk alá.

A termékek lakossági csomagolásban megvásárolhatóak személyesen a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben és weboldalunkon keresztül (www.vintagebeauty.hu) webáruházunkban: http://vintagebeauty.hu/webshop/!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vintagebeauty.hu e-mail címen, valamint a +3670/4550605, +3670/3830180 telefonszámon!