=

Divat-Trend

Milyen varrásfajtákat ismerünk a kesztyűk világában?

Szívesen visel kesztyűt, és nem csak a téli hidegben részesíti előnyben ezeket a kellékeket, hanem más, különleges eseményeken is? Érdeklődik a bőrkesztyűk elkészítésének módja iránt? Rengeteg érdekességet tudhat meg a kesztyű varrásfajtákról is, ha körültekintően informálódik, így olyan komfortos és stílusos kelléket választhat, ami teljes mértékben eleget tesz az elvárásainak.

A széles körben ismert, egyre nagyobb számban használt bőrkesztyűk különféle területeken nyújtanak kényelmes és elegáns viseletet. Ma már autós, lovagló, egyszerű tavaszi és exkluzív darabok közül válogathatunk kedvünkre. Érdekességként beszélhetünk arról, hogy többféle kesztyű varrásfajtát különböztethetünk meg.

A kézzel varrt kesztyűk a legősibb formában készülnek, minden egyes részletükben kézi munkával állítják elő őket. Sportos kialakítású modellek esetén elsősorban a Lasch vagy a balról varrt módszert ismerhetjük meg, a Stepp varrással pedig kecses vonalakat hangsúlyozó darabokat készíthetünk. Számos érdekességet tudhatunk meg a bőrkesztyűkről, és ezáltal könnyebben választhatjuk ki a számunkra tökéleteset, ha alaposan informálódunk.

Bármilyen alkalomra keres bőrkesztyűt, cégünk, a Pécsi Kesztyű csapata széles választékot kínál érdeklődőinek, így az Önnek legmegfelelőbb kelléket rendelheti meg tőlünk. Női és férfi bőrkesztyűket, különféle tevékenységekhez ideális termékeket is kínálunk, a megfelelő méretű bőrkesztyű kiválasztásában is segítünk. Internetes oldalunkon minden fontos információhoz hozzájuthat, ami a kesztyűket illeti, tájékozódhat a bőrkesztyűk fajtáiról, és a bélések típusairól is részletesen olvashat. Látogasson el a www.pecsikesztyuaruhaz.hu honlapunkra!

Tudjon meg minél többet a kesztyűk varrásfajtáiról, készítésükről és használatukról! Viseljen Ön is egyedi darabokat, mindig az adott alkalom stílusához illően! Kérdései esetén és különleges kellékek beszerzése ügyében forduljon hozzánk bátran a 06-72-515-133-mas telefonszámunkon, vagy érdeklődjön a weboldalunkon található űrlap kitöltése segítségével!