=

Anyaság

Minden, amit a szoptatós párnáról érdemes tudni!

Manapság szoptatós párna nélkül elképzelhetetlen a gyermekvállalás, ugyanis rendkívül praktikus eszköznek számít, ami mind a kismama, mind az újszülött kényelmét egyaránt szolgálja. A nevéből kifolyólag a kismamák többsége azt gondolja, hogy csak a szoptatáshoz alkalmas, pedig ez nem fedi a valóságot, hiszen nem csak hasznos, hanem sokoldalú is! Már a terhesség alatt is jó szolgálatot tehet, ezért érdemes már a terhesség korai szakaszában beszerezni a szoptatós párnákat!

A szoptatós párnák speciálisan kialakítással rendelkeznek, amit tönkölypelyvával vagy mikrogyöngyökkel bélelnek ki a praktikus eszközök gyártói. Ennek köszönhető, hogy kiválóan formálhatóak a párnák. A szakemberek főként azért tanácsolják a kismamáknak a szoptatós párnák korai beszerzését, mert már a terhesség időszaka alatt megkönnyítik a várandós nők pihenését és komfortosabbá varázsolják az alvási körülményeket is, ugyanis a párnákkal kitámasztható a has, továbbá megszüntethető a terhességgel járó derék és hátfájdalom! 

A kisbaba megszületése után természetes, hogy főként szoptatáshoz fogja használni a kismama a praktikus, sokoldalú párnát, azonban nem szabad arról megfeledkezni, hogy a szoptatós párna a csecsemő kényelmét is szolgálhatja, ami a kialakításának köszönhető! A párna két végét összekötve, igazi kis kuckós hely alakítható ki, ami a kisbabának rendkívül komfortos pihenőhelyet biztosít! Egy szoptatós párna mellgyulladás esetén is hasznos lehet, hiszen ilyenkor az az ideális szoptatási póz, ha az édesanya a hóna alá veszi a babát. Ezt a kifacsart testtartást pedig csakis a praktikus szoptatós párnával lehet kényelmesen, nyugodtan fenntartani!

Ha Ön is közvetlenül gyermekáldás előtt áll és minőségi szoptatós párnát szeretne vásárolni, a XeZo Kft. kínálatában megtalálhatja! A termékeket honlapunkon tudja megtekinteni és megrendelni, amit a www.pihetex.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-635-0672-es számon, vagy írjon e-mailt az info@pihetex.hu címre!