=

Anyaság

Minden gyermek álma: játékok minden mennyiségben

Legyen szó bármilyen korú kisgyermekről, a játék egyszerűen elengedhetetlen része a kicsik mindennapi életének. Az evés, ivás, alvás mellett a játék nem csupán szórakozási, de tanulási és tapasztalási lehetőséget is biztosít a gyermeknek.

Az első években a legjobb ajándék minden alkalomra a gyermekjáték. Sosem lehet elég játékszert venni gyermekünknek, hiszen előbb vagy utóbb minden játék az unalom sötét szegletében végzi. Ha az egyszerűbb,óvodás játékokat megunta, kártyajátékot szeretne, ha már abban is töretlen a nyerő szériája, valamilyen kreatív, fejlesztő játék lenne az optimális.

Ahogyan a felnőttek, úgy a gyermekek is szeretik és igénylik a változatosságot. Ha egy játékot már kitapasztaltak, megértettek és eleget játszottak vele, az a játék már nem lesz szórakoztató számukra. Ekkor érkezik a felmentő sereg szüleink, rokonaink, barátaink részéről: ha új gyerekjáték érkezik a házhoz!Az új játékoknak nem csak a gyerekek örülnek, hanem jó esetben a felnőttek is. A gyermekünkkel való játék sokkal izgalmasabb lesz, ha mi is élvezzük az új kihívásokat. Az együtt történő felfedezés, játék társasjátékokkal a kicsit idősebb gyermekünkkel már sokkal izgalmasabb, mert ott a felek egyenrangúak, egy okosjáték pedig megdolgoztatja a kicsit is, és minket is.

A gyermek életkorától függően gondolkodhatunk abban, hogy milyen játékszert érdemes ajándékba vinni, vagy gyermekünknek vásárolni. A legjobb gyerek-, és társasjátékokat a Játékfarm weboldalán mind megtalálhatja! Kínálatunkban logikai játékok, készségfejlesztő játékok, és mindenféle kreatív játékok közül választhatja ki az Ön és gyermeke igényeinek legmegfelelőbb játékot.

Debreceni üzletünkben hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig, szombaton 8-tól délig várjuk. Telefonon minden kérdésére választ kaphat a +36309753755-ös számunkon. Ha további kérdése van, a rendeles@jatekfarm.hu e-mail címre várjuk üzenetét.

Rendkívül széles választékkal és akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt online áruházunkban. Nézzen körül, és Ön is megérti, miért Játék webshopunk a gyermekálmok boltja!