=

Otthon-Lakberendezés

Minőségi bejárati ajtó akár tripla üvegezéssel is!

Itt az ideje, hogy lecseréljük régi, kopott bejárati ajtónkat, ugyanis a hideg téli időszak közeledte miatt érdemes minél többet tenni a komfortos és költséghatékony életvitelért. Rengeteg típusú és kialakítású nyílászáró közül válogathatunk, éppen ezért fontos, hogy alaposa átgondoljuk a döntésünket. Egy olyan műanyag bejárati ajtóval, melynek üvegezett felülete tripla rétegű, több szempontból is jól járunk.

A bejárati ajtónak a minősége, melyet otthonunkba vásárolunk, több okból sem elhanyagolható. Legfontosabb funkciója, hogy kiváló védelmet nyújtson a számunkra, hiszen a betörők ellen – a kerítésen kívül – csak ez véd meg minket. Szigetelő képessége a kellemes hőmérsékletű hónapokban is mérvadó, azonban a téli hideg közeledtével különösen fontos. Ebből kiindulva, ha üvegezett felületű bejárati ajtót választunk, érdemes 3 rétegű üveggel ellátott darabot néznünk, hiszen így akár 30%-al is jobb lehet új ajtónk hőszigetelése.

A bejárati ajtó típusát tekintve dönthetünk akár műanyag bejárati ajtó mellett is. A műanyag előnyei közé sorolható, hogy könnyen tisztítható, széles kínálatból válogathatunk, valamint elképzelésünk szerinti üvegezéssel rendelhetjük meg.

Ha profi szakemberekre szeretné bízni új nyílászárói beépítését, és kifogástalan minőségű, igényei szerint kivitelezett bejárati ajtót igényelne, a legjobb helyen jár! Teljes körű, színvonalas szolgáltatást nyújtunk, leendő műanyag bejárati ajtaját pedig elképzelései szerint rendelheti meg. Modern és hagyományos kialakítású bejárati ajtók közül válogathat, amelyek mindegyikére jellemző, hogy minőségiek, strapabíróak, és időtállóak. Tekintse meg kínálatunkat internetes oldalunkon, a www.akciosablak.hu–n, és válassza ki az Önhöz legközelebb álló nyílászáró típust!

Rendelje meg tőlünk álmai nyílászáróját akár 3 rétegű üvegezéssel és 30%-al jobb hőszigetelési képességgel! Mi precízen, rövid idő alatt teljesítjük a ránk bízott feladatokat! Hívjon bennünket a 06-70/360-6168-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@akciosablak.hu e-mail címünkre!