=

Anyaság

Minőségi és bőrbarát fülbevalók kisbabáknak

Sokan elborzadnak, amikor egy beszélgetés során szóba kerül a baba fülbelövés, pedig ez egyáltalán nem egy horrorisztikus beavatkozás. A Blomdahl orvosi fülbelövő készülék évek óta sikeresen alkalmazott, nagyon kíméletes eszköz babák fülbelövésére.

A titánból készült Blomdahl orvosi fülbevalók nikkelmentesek és anti-allergének, így a fémre érzékenyek is tudják hordani. Nem kell félni az esetleges fertőzésektől, ugyanis a Blomdahl orvosi fülbevalók teljesen sterilek. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy gyermekünk fejét nyomná a fülbevaló alvás közben, ugyanis a hátulját egy orvosi műanyag kapszula zárja, amely megvédi a bőrt az esetleges szúrástól. A Blomdahl orvosi fülbevalók amellett, hogy kényelmesek és kímélik a fület, nagyon stílusosak és szépek is: mindegyik fülbevaló csillogó Swarovski kristállyal van díszítve.

Ha kisbabájának fülbevalót szeretne, válassza a svéd orvosok által kifejlesztett Blomdahl ékszereket, hiszen mindegyikük bizonyítottan bőrbarát. Emellett, mivel színtiszta orvosi titánból készülnek, sokkal kisebb a súlyuk, mint az acélfülbevalóknak. Azért nem ajánlott bármilyen egyéb fémből készült fülbevalót viselni, mert azok nikkelt tartalmazhatnak, mely később fémallergiához vezethet.

A Blomdahl fülbevalókat nem szükséges mozgatni a gyógyulási periódusban, mivel ezek a fülbevalók önmaguktól megmozdulnak pár nap eltelte után. A belövést követően 4-6 hét a gyógyulási idő, és ez alatt fokozott figyelmet kell fordítani a fülre. Ha víz éri a fülbevalót, szárazra kell törölni, illetve piszkos kézzel nem szabad hozzányúlni. A fülbevaló tisztításához alkalmas a Blomdahl tisztítókendő, illetve más, alkoholmentes fertőtlenítő.

Baba füllyukasztás esetén forduljon hozzánk bizalommal! A Blomdahl orvosi fülbevalók nem csak egészségesek és bőrbarátok, de még kényelmesek is! Gyönyörű Swarovski kövekkel díszített fülbevalóinkkal igazi hercegnőt varázsolhat gyermekéből!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a facebook oldalunkon keresztül, melyet a www.facebook.com/Füllövés-Babáknak-1538338746467025 webcímen érhet el!

Ne feledje: ha baba fülbelövés, akkor Blomdahl!