=

Otthon-Lakberendezés

Minőségi télikert, hogy minden évszakban tavasz lehessen otthonában!

Egy plusz tér sokszor mindenkinek jól jönne: dolgozószoba, zöldellő kert, kis olvasó kuckó, műterem. A lakótér bővítés egyik legegyszerűbb módja a télikert készítés. Szerencsés esetben van egy, a házhoz tartozó terasz, amit be lehet építeni és abból kialakítani azt a plusz helyiséget. Ám nem mindegy, hogy milyen lesz az a télikert! A minőségi télikertnek több pontban is meg kell felelnie a magas elvárásoknak. Melyek ezek?

A télikertet nem falak határolják, mint a szobákat, hanem csupa üveg veszi körül, ennek megfelelően a nyílászárók, illetve azok minősége kap kiemelt szerepet a télikert tervezésnél. Az üveg ablakoknak nemcsak az a szerepük, hogy beengedjék a téli napfényt és biztosítsák a tágas panorámát egész évben, de ugyanilyen fontos a hőszigetelés, a szellőzés és a hangszigetelés is. A minőségi télikertben nem kell dideregnie a tulajdonosoknak, de melegük sem lesz. A megbízható hőszigetelést biztosító nyílászárók legalább kettő vagy három rétegűek. A nyitható üvegfelületeket érdemes kiegészíteni szúnyoghálóval, illetve árnyékolóval, hiszen eljön a nyár is egyszer! Minél több nyitható nyílászárót szereltetünk be a télikert készítése során, annál jobban tudjuk azt szellőztetni, illetve élvezni a nyitott terasz élményét. A költséghatékony megoldás a jól elhelyezett nyílászárókban rejlik, hiszen az egymással szemben lévő, nyitható ablakokkal hatásosan lehet szellőztetni.

Lássuk, mi kell még ahhoz, hogy elégedettek lehessünk a télikertünkkel, és ne csak szép legyen, de komfortos is! Nem árt, ha fűteni is lehet a téli időszakban a télikertet, ezt legegyszerűbben a hőáramlást biztosító korszerű megoldásokkal tudjuk elérni, mivel ezek még a párásodást is megakadályozzák.

Ismerje meg cégünk, a Caribi Télikert Építőipari Kft. tevékenységét! A www.telikertepites.net weboldalunkon máris megnézheti referenciáinkat és felveheti velünk a kapcsolatot minőségi télikert tervezéséhez és építéséhez! Bízzon meg minket a télikertje kivitelezésével, és élvezze hosszú évekig az eredményét! Írjon bátran a telikertepito@gmail.com e-mail címre vagy hívja a +36-30-609-7790-es telefonszámot, és ossza meg velünk, hogy Önnek, milyen a minőségi télikert!