=

Életmód

Mire szolgál a gyakorló vezetés?

Nagyon sok olyan ember van, aki már megszerezte vezetői engedélyét, azonban vezetési stílusa nem magabiztos, ez pedig fokozott balesetveszéllyel jár. Szerencsére erre a helyzetre van megoldás, mégpedig, ha a bizonytalan sofőr a rutinos vezetés elsajátításához gyakorló vezetési órákat vesz!

A gyakorló vezetés során a kezdő autóvezető kellően elmerülhet a gyakorlatban, akár olyan praktikákat is megtanulhat, amelyekkel a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tananyagban sem találkozott. Száz százalékig biztonságban érezheti magát, hiszen a gyakorló vezetést azok az oktatók tartják, akik az autósiskolában tanítanak, így igazi profi vezetőktől tanulhat, élesben, a forgalomban.

A gyakorló vezetés nem csak a kezdő tanulóvezetők számára ajánlott, hanem az újrakezdőknek is, ugyanis meglepő, de sok olyan ember van, aki már régen megszerezte vezetői engedélyét, azonban valamilyen oknál fogva hosszú évekig nem ült a volán mögé, így a rutinja sajnos elveszett. Szerencsére ezt az állapotot soha sem késő visszafordítani, bármikor lehet újrakezdő egy tanult autóvezetőből is!

A gyakorló vezetés már csak az elmélet felfrissítésének szempontjából is kiváló, hiszen a KRESZ folyamatosan változik, ezt pedig csakis gyakorlat útján lehet tökéletesen megjegyezni. A magolással ebben az esetben semmire se lehet menni, de a vezetés során lehetőség van az új szabályok begyakorlására is. Ez főként az újrakezdők számára jelent rendkívül nagy előnyt, hiszen ha évekig nem vezettek, akkor az új szabályokkal biztosan nincsenek tisztában, ez pedig akár súlyos balesetekhez is vezethet!

Ha kezdőként, vagy újrakezdőként szeretné kellően elsajátítani a vezetés fortélyait, vegyen részt a Talentum Autósiskola gyakorló vezetési óráin! További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.talentum-autosiskola.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-269-1023-as számon, vagy írjon e-mailt az info@talentum-autosiskola.hu címre! Várjuk szeretettel autósiskolánkban!