=

Wellness

Mit biztosít a családok számára egy bababarát szállás?

Sok szülő ragaszkodik ahhoz, hogy nyáron a család mindenképp együtt menjen nyaralni, de hiába születik meg a gondolat, ha nincs lehetőség olyan szálláshelyet találni, amely garantálja a bababarát szolgáltatásokat.

Ha gyerekeinkkel együtt szeretnénk üdülni, mindenképp olyan szálláshelyet válasszunk, ahol kérhetünk babaágyat gyermekünk számára! A babaágyakat a vendégek kérésére külön biztosítják, így a kicsik is komfortosan pihenhetik ki magukat éjszaka. Egy bababarát szálláson biztosítják az esti fürdetéshez a kiskádat, ugyanakkor ezt a szolgáltatást sokan nem szokták igénybe venni, sokszor inkább más módszerekkel oldják meg a szülők az esti tisztálkodást.

Ne feledkezzünk meg a gyerekek megfelelő étkeztetéséről sem! A bababarát szálláshelyek gyerekmenükkel várják a legkisebbeket. Ha már nagyobb gyerekről van szó, és inkább a felnőtt menüből választana, arra is van lehetőség, hogy kisebb adagot kapjanak a kicsik, így nem vesznek kárba a megmaradt falatok!

Ha a szálláshelyhez tartozik medence, akkor egyre gyakoribb, hogy a legkisebbek számára is biztosítja az adott hotel a biztonságos fürdési lehetőséget. Sok helyen vannak különböző vízi játékok is kikészítve a gyerekek számára, ezzel is hozzájárulva az önfeledt szórakozáshoz.

Ha szerencsénk van, nemcsak a vízparton érezheti jól magát gyermekünk, hanem a hotelen belül is! Egyre több helyen figyelnek arra, hogy rossz idő esetében is legyen mivel lefoglalni a gyerekeket, így különböző játszóházak szolgáltatásait is igénybe vehetjük, mindezt úgy, hogy közben a gyermekfelügyelet is biztosítva van, így akár a szülők kettesben is elmehetnek sétálni, vagy vacsorázni.

Ha bababarát szállásra van szüksége, válassza a Hotel Orchideát! Várjuk a családokat, a legkisebbekkel együtt egész évben! További információkért tekintse meg honlapunkat a www.hotelorchidea.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-74-532-720-as számon, vagy írjon e-mailt az info@hotelorchidea.hu címre!