=

Anyaság

Mit érdemes tudni a csecsemő füllyukasztásról?

Kislánya születik hamarosan, vagy már világra is jött, és szeretne mindent megadni neki? Elgondolkodott a füllyukasztás lehetőségén, szívesen kedveskedne egy szép ékszerrel a kicsinek? A csecsemő füllyukasztás egyszerűen megoldható, csupán megbízható szakember segítségét szükséges kérnie. Érdemes részletesen informálódnia, így egyáltalán nem aggódnia a füllyukasztás menete miatt!

Szinte minden kislány már egészen kicsi korától kedveli a fülbevalókat, és ez általában a későbbi években is így marad. Anyaként lehetőségünk van már csecsemőkorában megajándékozni gyermekünket egyedi fülbevalóval, azonban fontos, hogy ezt megelőzően körültekintően tájékozódjunk a füllyukasztás témájával kapcsolatban. Mindegyikünk aggódik, és nem szeretnénk, ha valamilyen probléma adódna kisgyermekünkkel a füllyukasztás miatt. Ijesztőnek tűnhet a lyukasztás, hiszen kisbabáról van szó, de egyáltalán nem kell aggódnunk, hiszen egyszerűen és gyorsan elvégezhető a kicsik esetében is.

Kérdésünk merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy újszülött korában, vagy később érdemes kilyukasztani a gyermek fülét. A szakemberek szerint bátran megvalósítható a füllyukasztás már csecsemőkorban, hiszen a kisbaba még nem fog tartani az idegen helyszíntől és más emberek társaságától. Betegség, láz fennállásakor, és oltás napján kerülendő a csecsemő füllyukasztás. Amire pedig nélkülözhetetlen odafigyelnünk, az a fülbevaló hátulról való helyes lezárása, a fülcimpára nem teljesen rászorítva. Elengedhetetlen, hogy tapasztalt, hozzáértő embert válasszunk a csecsemő füllyukasztásra, aki megbízható, és speciális eszközökkel felkészülten vár bennünket.

Kellemes környezetben, nagy gyakorlattal, korszerű készüléket alkalmazva vállaljuk a csecsemő füllyukasztást az Erika Szépségszalonban! Az általunk biztosított fülbevalók végzárója speciálisan kialakított, így a baba feje védve van a szúró részektől. Ha Ön is kedvet kapott egy új ékszerhez, szalonunkban készséggel állunk rendelkezésére orr, ajak és köldök piercing szúrás esetén is! Látogasson el a www.erikaszepsegszalon.hu weboldalunkra, és informálódjon bővebben szolgáltatásainkról!

Részesítse különleges bánásmódban kisbabáját a füllyukasztás alkalmával, és válasszon magának is egy új ékszert! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-35-300-760-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!