=

Otthon-Lakberendezés

Mit jelent a Full HD felbontás a televíziók esetében?

Olyan sokszor láthatjuk ezt a kifejezést az elektronikai boltokban, vagy a plakátokon országszerte, hogy ez alól bizony nincs kibúvó. Nekünk, nőknek is fel kell készülnünk erre a rendkívül dinamikusan fejlődő technológiára. A párunktól, vagy más ismerőseink szájából hányszor hangzott már el az a kifejezés, hogy Full HD? „Vegyünk Full HD TV-t!”, „Nekem is kell egy Full HD TV!”

A Full HD kifejezés a maximális felbontást jelző számot, az 1920 x 1080 képpontot jelenti. Ez lényegében azt jelenti, hogy a Full HD ezt a felbontási egységet képes kezelni. Ugyanis nem minden készülék képes rá. Ne ijedjünk meg, ha 1080p-t látunk valahol, ez ugyanezt a Full HD-t jelenti, csak más a jelölése.

A fárasztó technikai részeken túlesve nézzük meg, milyen lehetőségeink vannak ma a piacon, ha új Full HD TV-t szeretnénk beszerezni! Vannak LCD, LED, OLED, Plazma és 3D televíziók, valamit HD és 4K teljesítményre képes készülékek. Nem érdemes ezeknél régebbi technikát vásárolni. Ezek mind korszerű, új technológiák, bár a 4K TV meglehetősen drága még, és kevés az olyan média anyag, ami teljesen kihasználná a teljesítményét. Ezzel szemben az egyik legnépszerűbb ezen lehetőségek közül az LCD és a LED televíziók. A LED TV fogyasztása nagyon alacsony, teljesítménye viszont kiváló. Természetesen ez is vékony kijelzős, bármilyen méretben kapható készülék. Ha szeretnénk a technológiákkal lépést tartani, és szeretnénk beruházni egy Full HD televízióra, az egyik legjobb, amit választhat a Full HD LED TV az előbb említett előnyök miatt. Ezáltal fantasztikus felbontásban, részlet gazdag képekben, és gyönyörű színekben lesz élménye!

Most már, hogy tisztában vagyunk az alapokkal, kezdődhet a vásárlás! Széles kínálatért és jó árakért térjen be hozzánk, és válogasson termékeink közül a www.trinit.hu weboldalunkon! Amennyiben kérdése volna a készülékkel, vagy a rendelésével kapcsolatban, hívjon minket telefonon a +36 78 461 146-os, vagy a +36 78 466 780-as telefonszámunkon! A honlapunkon e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot!