=

Anyaság

Mit kapjon ajándékba az újszülött? Baba ágyneműre gondolt már?

A kisbabák érkezése mindig nagy örömöt jelent, hiszen bővül a család egy kis jövevénnyel, aki maga is egy igazi ajándék. A születésére nem lehet elég korán felkészülni, hiszen kell egy hely, ahol a kicsi pihenhet, ezért talán a kiságy az egyik legfontosabb bútordarab, amit a gyerekszobába szánhatunk. Ezután jöhet a többi kiegészítő és egyéb felszerelés az etetéshez, játékhoz, fürdetéshez, altatáshoz is.

A rokonok és a barátok igyekeznek a baba születése előtt és után is olyan ajándékokkal elhalmozni a szülőket, amikkel segíthetik a baba boldogságát. A babaváró bulikra, majd a keresztelőre, vagy az első születésnapra és babanézőbe sem illik üres kézzel érkezni. A legokosabb tehát valami széppel, hasznossal, aranyos dologgal beállítani. A két részes baba ágyneművel sosem foghatunk mellé!

Válasszon ajándékba két részes baba ágyneműt, lepje meg vele az újdonsült szülőket és persze a babát is. Garantáltan örülni fog neki mindenki! A baba boldogságát leginkább úgy lehet majd lemérni, hogy látjuk mennyire édesdeden alszik a pihe-puha ágyneműbe burkolva, és semmi nem zavarja az álmát.

Milyen ágyneműt válasszunk? A XeZo Kft. weboldalán, a www.pihetex.hu-n számos ötlettel találkozhat, mindegyik egytől-egyig igazán jó választás. Ismerkedjen meg két részes baba ágyneműinkkel, amelyek 100% pamutból, egyedi díszítéssel készülnek. A két részes baba ágyneműhöz egy takaró és egy lapos kispárna tartozik, mindegyik poliészter töltettel készül. Az ágyneműhuzat anyaga természetesen teljesen bababarát, ami azt jelenti, hogy puha, antiallergén, könnyen mosható és strapabíró is. Minőségi és szép, kisállatos hímzésekkel díszítve.

Ajándékozzon szép álmokat a babának, vásároljon a családnak minőségi két részes baba ágyneműt! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és már rendelhet is termékeink közül! Amennyiben kérdése van, csak írjon nekünk az info@pihetex.hu e-mail címre, vagy pedig hívjon a 06-70-635-0672-es telefonszámon!