=

Divat-Trend

Molett divat – ducin is csinosan!

A nyár közeledtével mindenki előnyben részesíti a lengébb, könnyedebb ruhákat. Emellett még a divat követése is fontos szempont lehet. A kicsit kerekebb nőkre gondolva íródik most ez a cikk a molett divattal kapcsolatban.

Molett divatA molett divat attól, hogy kicsit teltebb nők viselik, még lehet kényelmes, és trendi, miközben az alakot is formálja és optikailag karcsúsít. Számos formája van ennek, melyet a molett divat előszeretettel alkalmaz.

Magas sarkú cipők divatja

Haladjunk fentről lefelé a testen:

Haj és smink: Smink terén a molett divatot követőknek nem szükséges alapozót használniuk, ugyanis köztudott, hogy a kicsit teltebb alkatúaknak sokkal szebb, egyenletesebb a bőre, mit vékony társaiké. Vidám színek ajánlottak, és egy kis szájfény is feldobja a molett divat szerint öltöző hölgyeket. Hajviseletben a molett divatot a trendi frizurák terén a szín kavalkád jellemzi a leginkább, ahol helye van a modern, rövid frizuráknak is és ami nagyon jól áll a ducibb nőknek a molett divatban.

Molett divat Felsőrész: Alakunk formálása és hangsúlyozása érdekében ne féljünk a testhezálló daraboktól, hisz a bő felsők a molett divat ellensége, mivel attól még molettebb az alkat. Nagy minták, virágok a molett divat elemei 2012-ben. Mélyen dekoltált pólók és V kivágás eltereli a figyelmet a hasról és a dekoltázsra irányítja – így szól a molett divat.

Alsó rész: A szoknya olyan csinos darab, amiben minden nő kivirul, Önnek sem fog csalódást okozni! A molett divat legjobb találmánya az A vonalú szoknya, mely nagyon jól áll a molett divatot viselő hölgyeknek. A lefelé bővülő vonalak ellensúlyozzák a széles csípőt, és még a lábakat is vékonyítják. Valamint a rakott szoknya is ideális választás.

Cipő: Bármilyen magas sarkú a molett divat nagy kedvence. A magas sarkú cipők vékonyítják az alkatot és a lábat, ezzel a karcsúság látszatát keltve. Ha nem kedveli a magas sarkú cipőket, vannak kisebb sarkú cipők is, melyek szintén ezt a hatást érik el és a molett divatban gyakran használatosak.

Címkék: , , ,