=

Otthon-Lakberendezés

Montelli alapanyag a tökéletes konyháért!

Megunta jelenlegi konyháját? Felújítaná otthonát? Esetleg házépítés vagy házvásárlás előtt áll? Ilyenkor természetesen mindenki a legtartósabb, legszebb megoldásokat keressük, hiszen nagyobb átalakításoknak csak ritkán állunk neki.
Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a tökéletes konyha kialakításában, hogy biztosan a legpraktikusabb, otthonához tökéletesen illeszkedő megoldást válassza!

A következő néhány sorban szeretnénk a figyelmébe ajánlani a DuPont Montelli® Deco Surface munkalapok előnyeit, illetve a konyhapult szépségét és stílusát, hiszen a Montelli konyha egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal! Ezzel az időtálló megoldással időt és pénzt spórolhat meg, hiszen biztosan sokáig tartós és mutatós marad otthona!

DuPont Montelli® Deco Surface számtalan előnye közül az egyik, hogy tetszés szerint és számtalan formában alakítható, így bármilyen méretű és stílusú konyhához könnyen illeszkedik – épp ezért lehet remek megoldás, ha nem szabványméretek szerint szeretnénk kialakítani a helyiséget.

Színválasztékban a modern és a klasszikus stílus kedvelői is találnak kedvükre valót, így a DuPont Montelli® Deco Surface munkalap univerzális lehetőség minden típusú konyhába!

A kész Montelli konyhapult amellett, hogy rendkívül dekoratív, könnyen tisztítható és fertőtleníthető is, ami nagy könnyebbséget jelent a konyhában és minden más vizes helyiségben is. Emellett a DuPont Montelli® Deco Surface munkalap ellenálló és tartós megoldás, amely hosszú éveken keresztül képes kiszolgálni Önt és családját!

Ha Ön is a legjobbra vágyik otthona kialakításakor, konyhája berendezéséhez válassza a DuPont Montelli® Deco Surface alapanyagot és munkalapot az Akriluxtól! Ha további információkat szeretne megtudni a termékről, keresse fel a www.akrilux.hu weboldalt, ahol amellett, hogy továbbolvashat a témában, referenciáink segítségével egyúttal meg is győződhet az Akrilux minőségi munkájáról is! Ha személyesen tenné fel kérdéseit, írjon weboldalunk erre kialakított felületén, vagy hívja a 06-1/403-4958-as telefonszámot. Örömmel állunk rendelkezésére!