=

Divat-Trend

Műköröm díszítés 2016-ban – Tippek, trendek és praktikák

Az idei évben a „mindent szabad” elven alapszik a műköröm díszítés. Alábbi összeállításunkban felsoroljuk azokat a praktikákat, melyekkel biztosan elismeréseket válthat majd ki a célközönségből. Lássuk tehát, mik hódítanak idén:

  • Pasztell – Letaszíthatatlanul ül a trónján, és esze ágában sincs továbbállni ennek a stílusnak. A pasztell árnyalatok nem csak tavasszal, de nyáron, sőt még ősszel is divatosak, akár önmagukban, akár más színekkel kombinálva.
  • Fekete-fehér – És természetesen a különleges minták tökéletes harmóniája. A tyúklábminta, háromszögek és hullámok különösen trendinek számítanak 2016-ban a műköröm díszítés világában.
  • Kövek és szegecsek – Ez a műkörmös trend tavaly kezdte hódító útját, de még idén is tartja magát. Minél egyedibb és feltűnőbb, annál jobb! Színekben főként az arany, ezüst, fehér, fekete és a matt színek az uralkodóak.
  • Gyöngy – Bár kezd apadni a népszerűsége, még tartja magát ez az irányzat is. Főként esküvői műkörmök esetében javallott, de akár egy szalagavatón, vagy más, hasonló jellegű eseményen is megállja a helyét.
  • Virág minta – Ez az irányzat mindig jelen van, ám folyton átalakul, hol a hortenzia, hol a rózsa a divatos virág, az adott évszaktól és ruhadivattól függően.
  • Állat- és mesefigurák – Főként a Disney karakterek hódítanak, illetve a kutyusok és cicák, de más állatok is, mint a flamingó vagy bagoly. A műköröm díszítésben az a csodálatos, hogy szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.

Természetesen mi magunk dönthetjük el, hogy követjük-e a trendeket, vagy sajátokat alakítunk ki, a már meglévőkből inspirálódva. Ha igazán különlegeset szeretnénk létrehozni, kövessük az előremutató művészeket, akik megmutatják, mi lesz a divatos a következő szezonban.

Ha Ön is szeretne egyedi műköröm díszítéseket alkotni, válasszon minőségi termékeink közül, melyeket a www.mukoromplaza.hu weboldalunkon találhat meg! Széles választékkal és kedvező feltételekkel várjuk! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, telefonon, a 06-30/360-6429-es számon, illetve e-mailben, az info@mukoromplaza.com címen!