=

Életmód

Ne hagyja kutyusát szenvedni a melegtől, inkább lepje meg egy hűsítő matraccal!

A nyári kánikula mindenki számára igazán megterhelő, ami ellen különböző módokon lehet védekezni. Fontos az elegendő folyadék fogyasztása, és ügyelni kell arra is, hogy a test ne hevüljön fel túlságosan. A gazdik felelőssége, hogy gondoskodjanak kutyáik jólétéről, és a legnagyobb kánikulában is megóvják őket a meleg káros következményeitől.

Az állatok a melegben gyakran keresnek menedéket a hűs árnyékban, a légkondicionált lakásban, vagy a hideg padlón. Gyakran előfordul, hogy van az a meleg, amikor már nem elég az árnyék, a padló sem ad enyhülést, vagy csak nincs légkondicionáló berendezés.

Praktikus megoldás a hűsítő matracok alkalmazása, amit kifejezetten kutyák számára fejlesztettek ki. A hűsítő matracok titka a beléjük töltött speciális zselé, ami magától képes hűteni az állatot. Nincs szükség semmiféle kiegészítő eszközre, nem kell tölteni, áramforrást használni, mert a hűsítő matrac a kutya súlyát érzékelve aktiválódik, és kezd hűteni. Bárhová magunkkal vihetjük, biztosíthatjuk az állat jó közérzetét, és megóvhatjuk őt a hőgutától. A hűsítő matracnak csupán négy óra elteltével van szüksége egy kis szünetre, de aztán újra használható. Egyszerűen tisztítható, nem szükséges hozzá semmilyen speciális kiegészítő. Kinti és lakásban tartott kutyusoknak egyaránt jól jön, rövid és hosszú szőrű fajtáknak is hűsítő felüdülést nyújt.

A www.petlovers.hu weboldalon többféle hűsítő matracból választhat, és megrendelheti a legjobban passzoló modellt kedvence számára. Ne hagyja, hogy kutyusa szenvedjen a hőségtől, inkább válasszon egy igazán egyszerű és nagyszerű megoldást ehhez! Hűsítő matracaink között most akciós áron kapható darabokat is talál! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne hűsítő matracot vásárolni tőlünk, lépjen velünk kapcsolatba! A felmerülő kérdéseit felteheti a megadott elérhetőségeinken. Hívjon minket a +36-30-768-3113-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a weboldalon keresztül!