=

Otthon-Lakberendezés

Ne kössön kompromisszumot! – Válasszon egyedi készítésű bútorokat!

Ha lakberendezésről van szó, sokszor szembesülünk azzal, hogy álmaink otthonát a ház szerkezetéből adódóan vagy a tömeggyártás során előállított bútorok kialakítása miatt nem tudjuk megvalósítani. Vannak olyan vásárlók, akik képesek heteket, hónapokat rááldozni arra, hogy felkutassák a legtökéletesebb berendezési kellékeket. Ha nem szeretné szabadidejét az ideális termékek keresgélésével tölteni, válassza az egyedi bútorkészítést!

Ha szeretnénk élni a lehetőséggel, először is mindenképp körvonalazódjanak elképzeléseink, ha szükséges, ezeket vessük papírra, ezután elkezdődhet a tényleges tervezés, az adott tér méreteinek feltérképezése, amihez tudjuk igazítani a megrendelni kívánt bútor nagyságát is! A méregetés eredményét is vessük papírra! Előnyös, ha figyelembe vesszük a tervezés során a konnektorok helyét, illetve, ha konyhabútorról van szó, a víz el-és bevezetési helyét! Ha szekrényt szeretnénk gyártatni, a bútor belsejét is tervezzük meg, például adjuk meg a polcok számát, az akasztórész mélységét, így a gyártás során minden a mi igényeink szerint lesz kivitelezve.

Ha már az alapvető adatokkal is tisztában vagyunk, kérjünk árajánlatot, amiben mindenképp szerepeljen az alaprajz és a tér, bútor méretei! Utóbbi esetében elég, ha megközelítőleg adjuk meg a mért adatokat, ugyanis például konyhabútor esetében a szakembernek szüksége van a helyszíni szemlére is, ahol kiderülnek a végső méretek, a körülbelüli számok csak az ajánlatkéréshez fontosak, hogy tisztában legyünk az egyedi bútorok árával! Végül, de nem utolsó sorban ne felejtsük el a bútorok stílusát, színét, alapanyagát! Ha nem tudunk dönteni, érdemes böngészni napjaink lakberendezései tippjei között, hátha ihletet kapunk a látottaktól.

Válassza az egyedi bútorkészítést, és keresse a Hurrycan Lakásfelújító csapatát! Valósítsa meg velünk álmai otthonát! További információkat honlapunkon találhat a www.hurrycan.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-308-2909-es számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@hurrycan.hu címen!