=

Divat-Trend

Nem elégedett ajkai formájával? Itt a megoldás!

Mindenki tudna legalább egy dolgot mondani a saját testén, amivel nincsen tökéletesen megelégedve. Ez persze lehet sok minden a hajunktól kezdve az orrunk formáján át, egészen a hasunkig bármi. És bizony akárhányszor tükörbe nézünk, mindig eszünkbe jut az a fránya genetika, de ez ellen igenis tehetünk, ráadásul komolyabb beavatkozások nélkül is akár. A száj formája a divatban, és úgymond a korszakos női ideálban is komoly szerepet tölt be. Amit az egyéni ízlés felülírhat természetesen, de minden kornak van egy pontos képre arról, milyen is a szép nő. Ettől függően vagy ettől függetlenül sokan vannak, akik nincsenek megelégedve az ajkaikkal.

Ha nem vagyunk megelégedve ajkaink formájával, kompenzálhatjuk ajak kontúrral, illetve különböző rúzsokkal is tehetünk a tetszetős végeredményért, de ezek csak időleges megoldások, és minden reggel több tíz percbe kerül, hogy a kívánt formát érjük el. Ha szeretnénk, hogy mindig tökéletes legyen ajkunk, akkor a sminktetoválás is egy remek eszköz lehet a mindennapokban. Választhatunk csak ajak kontúrt, mellyel kiemelhetjük ajkunk természetes formáját, illetve választhatjuk ugyan ezt, csak satírral, ami nagyon sokat dobhat szánk természetes formáján! Persze érdemes jól meggondolnunk mindezt, de ha egyeztetünk a szakértővel, mielőtt nekilátnánk a sminktetoválás elkészíttetésének, biztosan tetszetős végeredményt kapunk!

Ha szeretné profi szakemberre bízni a sminktetoválást, akkor a legjobb helyen jár! ha nálam végezteti el ezt a szépészeti beavatkozást, garantáltan nem fog csalódni! További információkért látogasson el honlapomra, a www.sminktetovalascentrum.hu –ra!

Ha kérdései vannak a sminktetoválással kapcsolatban, akkor keressen fel bátran a kutassy.krisztina@gmail.com e-mail címen, illetve a +36 70 450 2319 telefonszámon!