=

Otthon-Lakberendezés

Nem tudja, hová pakoljon? Irány a magánraktár!

Egy családi ház berendezése sok évig állandó, különösen akkor, ha gyermekek is vannak a háznál. A gyerekszoba évekig, akár évtizedekig egy jól ismert pontja a háznak, nem nagyon változik; akkor néptelenedik el, amikor a gyerekek kiröppennek. Kezdetben egyetem, főiskola miatt laknak máshol, a látogatásaik megritkulnak, hetente, havonta járnak haza. Ilyenkor még várja őket a jól ismert gyerekszoba, az ismerős kuckó, aztán lassan teljesen felnőnek, saját családot alapítanak, a régi gyerekszobájuk pedig üresen áll. Ilyenkor a szülőknek el kell dönteniük, hogy mi legyen vele: meghagyják úgy, ahogyan volt, vagy pedig kiürítik és átalakítják. Dolgozószoba, vagy vendégszoba válhat belőle, amihez addig nem volt hely.

A régi holmikat, bútorokat nem feltétlenül kell kidobni, hiszen a legtöbb dolog a „jó lesz még valamire” kategóriába esik. A tároláshoz nem mindig van felesleges hely, garázs, vagy fészer, ami a tulajdonosok rendelkezésére állna. A megoldás lehet ilyenkor a raktár magánszemélyeknek. Magánszemélyként raktárat bérelni ideális megoldás akkor, ha a holmikat megőriznénk, de nem tudunk megfelelő körülményeket biztosítani nekik.

A raktár magánszemélyek számára általában rövid, de akár hosszú távon is igénybe vehető; a hosszútávú bérlés természetesen jelentős kedvezményekkel is jár. A régi gyerekbútorok, ruhák, kiegészítők és játékok olyan helyen pihenhetnek, ahol nem éri őket károsodás; sem a hőmérséklet, sem a penész, a por, vagy a bogarak nem jelentnek rájuk veszélyt, köszönhetően az igényes, modern körülményeknek. A raktár magánszemélyeknek a legjobb döntés, ha nincs szabad tárolóhely, hiszen minimális anyagi ráfordítással kibérelhető.

A Private Depot Magánraktár honlapján, a www.maganraktar.com-on tájékozódhat szolgáltatásainkról, bővebb információkat pedig az elérhetőségeinken szerezhet! Raktáraink magánszemélyeknek és cégeknek is elérhetőek, csak hívjon minket a 06-70-944-8080-as telefonszámon, vagy írjon az info@maganraktar.com e-mail címre!