=

Divat-Trend

Nem vagyunk egyformák! – Éljen az egyedi igényekhez igazodó sminktetoválás lehetőségével!

Napjainkban a sminktetoválás rendkívül népszerű a hölgyek körében, ugyanis bizonyos mértékű korrekcióra is alkalmas, például akár szépséghibákat is el lehet tüntetni a beavatkozással. Mivel nincs két egyforma arc, ezért egy sminktetoválónak mindenképp rugalmasnak kell lennie e tekintetben, mindig igazodnia kell az arc adottságaihoz és persze az ügyfél kéréseihez!

Mindegyik sminktetoválás típusról olvashatunk bőven általános információkat az interneten, de sosem érdemes ezeket teljes egészében magunkra vonatkoztatni. Hiszen amikor a kozmetikus kezelésbe veszi az arcunkat, teljesen más a helyzet, mint ahogy arról olvastunk, mindig vannak kivételek, amikor is a megszokott technikát nem lehet alkalmazni, mert nem lenne túl előnyös az adott sminktetoválás sémája. Mindenképp szükséges tehát korrigálni, és a váratlan helyzetekhez igazodni! Természetesen a sminktetoválás technikája is fejlődik, pontosan a vendégek különböző adottságai miatt!

Ha már eldöntöttük, hogy sminktetoválást szeretnénk, még a beavatkozás előtt ajánlott felkeresni egy kozmetikust és konzultálni vele, kikérni véleményét elképzelésünkről. Egy valódi szakember visszatart minket olyan lépésektől, amit később megbánnánk, vagy másnak jól álhatott, de nekünk nem előnyös, és helyette olyan opciót kínál a számunkra, amivel biztosan együtt tudunk élni!

A sminktetoválás előnyét akkor élvezhetjük leginkább, ha megjelenésünkkel nem keltünk természetellenes hatást! Mindig hallgassunk a szakemberre, akinek nagyon fontos, hogy a végeredménnyel elégedettek legyünk, ezért semmi olyat nem fog ajánlani, ami számunkra ne lenne kedvező!

Most lehetősége van egyedi sminktetoválást készíttetni árgaranciával! Ne hagyja ki a vissza nem térő alkalmat! Minőségi sminktetoválásáról személyesen gondoskodom. Kutassy Krisztina vagyok, kozmetikus mester, szolgáltatásaimról bővebben honlapomon olvashat a www.sminktetovalascentrum.hu címen! Kérdés esetén hívjon telefonon a 06-70-450-2319-es számon vagy írjon e-mailt a kutassy.krisztina@gmail.com címre! Keressen bizalommal!