=

Wellness

Nincs ideje külön edzeni, fogyni, és kezelni a bőrét? Csinálja egyszerre!

Manapság senkinek semmire sincs ideje. A legtöbben otthon anyák, feleségek és háziasszonyok, miközben a munkában dolgos munkaerők. A rengeteg elintéznivaló és a sok határidő miatt csupán a legszükségesebb tevékenységekre jut idő. Na de mi van velünk? Velünk ki foglalkozik?

Annyiszor, de annyiszor álmodtunk már feszes bőrről, karcsú alkatról és narancsbőr mentes combokról, na de ez mindeddig csupán képzelgés maradt. Nincs elég idő edzeni járni, infraszaunázni, egészségesen táplálkozni, mert rohan körülöttünk a világ, s mi épp csak lépést tartunk vele. Előfordul, hogy be tudjuk szorítani a napirendünkbe a fitness edzéseket, hogy egy-két órácskát csak magunkkal tudjunk foglalkozni, ám ez sem tartós, sem eredményes nem szokott lenni.

Edzeni rendszeresen kell, masszázsra járni szintén nem hatékony, ha alkalomadtán járunk el. Az eredményhez és a feszes idomokhoz bizony rá kell fordítani az időt. Kivéve persze, ha az egész procedúrát megspórolja egyetlen módszerrel: válassza a Hypoxi masszázst, és meglátja, milyen egyszerű és hatékony!

Az eljárás kényelmes, sőt, élvezetes lehet, így kikapcsolódásnak sem utolsó. A gép segít elérni a tökéletes alakot úgy, hogy az aktiválja a problémás területek zsírraktárait, valamint elégeti azokat. A végeredmény tökéletesen sima és puha bőr! Végre búcsút inthet a narancsbőrnek és az izzasztó edzéseknek csupán egyetlen módszerrel!

Heti néhány kényelmes óra bóbiskolás, és Önnek még csak meg sem kell mozdulnia! Kiváló lehetőség a munka megszállottjainak, a rendkívül elfoglalt hölgyek számára, vagy az édesanyák kikapcsolódására. Próbálja ki, s már rögtön az első alkalom után érezheti a változást! Nem csoda és nem ámítás, az egész folyamat mögött tudomány rejtőzik.

A technológia még nem terjedt el mindenhol, ezért csak egyes szépségszalonokban, edzőtermekben, vagy szépségközpontokban találkozhat vele! Nálunk azonban egyáltalán nem ismeretlen az eljárás! Mi biztos tudássál és tapasztalattal rendelkezünk, melyre Ön bármikor számíthat! Részletekért keresse fel honlapunkat a www.testkozpont.hu -n! Kapcsolatba léphet velünk telefonon a +36 30 524 85 86 –os számon, ahol várjuk első bejelentkezését! Személyes kapcsolatfelvételre is lehetőség van a 1136 Budapest, Pannónia utca 33. szám alatt! Hétfőtől péntekig reggel 8 órától este 8 órái várjuk sok szeretettel!