=

Divat-Trend

Női szandálok nyárra

Nyár van, ilyenkor szeretünk lengébben öltözni, és ez lábunkon is megmutatkozik. A női szandál sosem megy ki a divatból, mindig is ez lesz a lehető legpraktikusabb viseletünk a nyári melegben.

Női szandálMagas sarkú vagy lapos? Színes, vagy testszínű? Mintás vagy egyszínű? Kényelmes vagy inkább szexi? Nagyon sok féle női szandál létezik, személyiségünkhöz mérten mindenfélét találhatunk a boltokban. A legújabb őrület: vadító élénk neonszínű szandálok, „tanga szandál” és gumiból készült női szandál!

A magas sarkú örök divat!

A nyár meghatározó eleme az UV színek, a rikító sárga, vibráló narancs, szinte világító rózsaszín és neon zöld. Számos fazonú, mintájú női szandált kaphatunk ezekben a színvariációkban sokféle anyagból. Gumiból is! Ha bátorságot érzünk rá, szerezzünk be egyet. Nagyon jól megy egyszínű ruhához, odavonzza a szemet és ha úgymond tudjuk viselni, nagyon divatos megjelenést biztosít.

Női szandálA „tanga szandálok” kifejezés a tanga papucs szóból ered. Ezek a női szandálok olyanok, mint a tanga papucs, csak éppen szandálok. Nagyon jól mutatnak a szép lábakon, ezért inkább azoknak ajánlatos, akiknek apró, 36-39-es lábuk van. Valamilyen élénk színű körömlakkal kiegészítve lábkörmeinken nagyon trendin hat.

Idén nagy divat a gumi papucs, visszatért a trendbe ez e régi strand viselet és ma már a hétköznapokban is trendi ilyenekben járni. Érdemes beszerezni belőlük, mert kimondottan kényelmesek.

 

 

 

Címkék: , , , ,