=

Programok

Nyaralást tervez? Kedvezzen minden családtagjának a választásával!

Megesik, hogy egy-egy nyaralás helyszínének kiválasztása gondot jelent a családban. Attól függően, hogy a család tagjai mely korosztályba tartoznak, más-más igényekkel állnak a nyaraláshoz. Míg a gyermekeknek a fő szempont, hogy vízpart közelében legyenek, illetve legyen lehetőség játszani és szórakozni, meg persze fagyizni. Addig az idősebbek már más kikapcsolódásra szavaznának. Esetleg kalandpark, játékterem és a strand. Azonban a gyermekek növekedésének, vagy fiatalpárként hiányuk, lehetőséget teremt saját szórakozásunk kiaknázására is.

Legyen szó csak kettesben töltött nyaralásról, vagy éppen nagyobb baráti körrel eltöltött kikapcsolódásról, az urak legtöbbje és jó pár hölgy is szeret a horgászás népszerű hobbijának hódolni.

Ehhez a fantasztikus szabadidőtöltéshez nyújt minőségi technikai hátteret a Horgászklub!

A legtöbb hobbi horgásznak olyan botok, kiegészítők és horgász kellékek vannak birtokában, melyeket, még felmenőiktől örököltek, és hiába készültek már akkor is minőségi, tartós botok, akkor is meglátszik az adott darabon az idő vasfoga. Éppen ezért érdemes néha új darabokkal kiegészíteni a készletünket, melyek azért is jelenthetnek remek szolgálatot, mivel a Horgászklub által forgalmazott botok, kiegészítők, kellékek és horgász szettek már komoly minőségi fejlődésen mentek át.
Ennek köszönhetően használatuk könnyebb, az egyedi igényeknek, a környezeti körülményeknek és a becserkészni kívánt halfajnak megfelelő típust választhatunk ki. Így sikeresebben horgászhatunk nyaralásunk során!

Kedves meglepetés lehet, ha egy szerettünk születésnapjára egy horgász hosszú hétvégével lepjük meg, melyet olyan helyszín közelébe szervezünk, ahol mi magunk is jól érezhetjük magunkat. Együtt, akár nagyobb baráti társasággal is útra kelhetünk, és amíg a férfiak horgásznak, addig a hölgyek részt vehetnek wellness programokon, fürdőzhetnek vagy más szabadidő töltési lehetőségek után nézhetnek.

Ha pedig kimaradnánk ebből a körből, akkor is jó ötlet lehet kedvesünket egy jó minőségű bottal meglepni születésnapja vagy névnapja alkalmából. Ha bizonytalan a választásában, nem kell kétségbe esni. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot.

A Horgászklub kínálatában mindent megtalálhat, amire csak egy igazi horgász vágyhat!

Kínálatunk a teljesség igénye nélkül:

  • Bottartók
  • Dobozok, ládák
  • Haltartók, merítőhálók, csalihálók
  • Horgok
  • Műcsalik
  • Orsók
  • Ruházat és táskák

Látogasson el weboldalunkra és szemezgessen kínálatunkból!

http://horgaszklub.eu/

Ha pedig kérdése merülne fel, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: +36 30 589 4106
Cím: 6900 Makó, Deák Ferenc u. 12.
Levél cím: 6900 Makó, Deák Ferenc u. 12.