=

Divat-Trend

Nyári divat – minták, színek, flitter!

A 2012-es év nyári divatja nagyjából folytatása az idei nőies trendeknek. Folytatódik az overál és maxiszoknya őrület, de az 50-es évek stílusa és a minimál divat is nagy teret hódított.

Legyen trendi a hajad is!

Nyári divatIdén nagy nyári divat lesz mindenféle áttetsző szexi ing, szinte bármilyen kombinációban: szoknyával vagy rövidnadrággal, hosszúnadrággal. Az apró babos minták mindenféle szöveten megjelenhetnek, a kötött kardigánoktól a lenge szoknyákon keresztül a finom selymekig. 

 A flitter eddig se nagyon ment ki a divatból, de most még inkább előtérbe kerül 2012 nyári divatjában. Nem csak kis mintákról van szó, egész blúzok, pólók tele flitterrel, nagy nyári divat lesz.

Nem régóta igen népszerűek az olyan ruhadarabok és kiegészítők, melyek szinte beleolvadnak az ember bőrének színébe, divat az olyan púderszínű felsőrész, nadrág, vagy éppen cipő, mely olyan hatást kelt, mintha viselőjén semmi se lenne. Pasztellszínek mind ruhaviseletben, min sminkben igen divatos a nyári időszakban.

 

Tavaly is és idén is nagy divat a hosszú ruha, mely szinte bármilyen anyagból és mintázattal készülhet, legyen az műszálas nagyon színes összeállítás vagy éppen westernes hangulatot keltő vászonruha.

Nyári divatA minimalista stílus a nyári divatba is betört, a letisztult minták, a minta hiánya, a fehér-fekete színek mind divatosak. Az arany színei is igen jól mutatnak ebben a minimalista nyári divatban. A ragyogó, fémes hatású ruhadarabok hideg tündöklést hoznak a meleg szezonra. A 2012-es nyári divat nagy teret engednek az arany csillogású ruhadaraboknak, de a cipőkön és kiegészítőkön is gyakran megjelenik ez a drága fémszín. 

Nyári divatVisszatér az idei nyári divatba a 2000-es évek egy őrülete az aszimmetria: az aszimmetrikus trend megjelenik úgy a szabásokban, mint a különböző szabálytalan geometriai mintákban is. Ez a fajta formai egységtelenség képes tökéletes sikket alkotni.

Az idei nyári divat bátran keveri a csíkos és virágmintás ruhadarabokat, de külön-külön mindkét minta is trendinek számít. A virágmintákban érdemes figyelni, hogy kettőnél több szín ne keveredjen, illetve a minták legyenek minél kisebbek, ellenkező esetben “túlterheltté” válik megjelenés.

Címkék: , , , , , ,