=

Programok

Nyári fesztivál

A nyár a fesztiválok időszaka, ilyenkor az ember szeret sokat tartózkodni a szabadban, élvezi a jó időt és ha még akad valamilyen zenés rendezvény, azt még inkább kedveli. Ilyen például számos másik nagy magyarországi rendezvény mellett a Budapesten megrendezésre kerülő Nyári fesztivál.

Nyári fesztiválA Nyári fesztivál 7 napig tart, augusztus 16-án kezdődik és 22-én ér véget. A Nyári fesztivál Budapesten lehetőséget ad új barátságok megkötésére, emellett megérteni egymás kultúráját és nemzeti örökségét. Minden kategóriájú csoportot és előadót szívesen vár a Nyári fesztivál a világ bármely pontjáról is érkezzen az illető, hogy még többet tudjon meg Magyarországból és sok más európai országról.

További programok

A célja ennek a fesztiválnak, hogy összehozza az össze nemzeti csoportot és zenészt a világ különböző pontjairól , hogy bemutassák egymásnak tehetségüket, illetve kulturális jellegzetességeiket. A Nyári fesztivál keretén belül szabadidős program lesz a budapesti állatkert és egy budapesti termálfürdő meglátogatása.

Nyári fesztiválVilághírű magyaros vendégszeretet fogadja majd a fesztivál résztvevőit és közönségét a világ minden tájáról. Akik már biztosan képviseltetik magukat: Magyarország, Amerikai Egyesült Államok, Lengyelország, India, Dél-Afrika, Olaszország, Románia, Bulgária Kenya, Moldova, Chile, Mexikó, Törökország.

 

Címkék: , , , ,