=

Otthon-Lakberendezés

Nyílászáró cserén gondolkodik? – A legjobb döntés a műanyag!

Egy házfelújítás során az egyik legfontosabb lépés a megfelelő nyílászárók kiválasztása. Napjainkban széles termékkínálattal találkozhatunk ezen a területen, de mindig nehézséget okoz egy ideális ablak, vagy ajtó megvásárlása. Ne gondolkozzon tovább, vásároljon minőségi műanyag nyílászárókat!

A műanyag ablakok, ajtók nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, hosszútávú befektetésnek minősülnek, nem kell plusz költséggel számolnunk, mint egy fa nyílászáró esetében, utóbbinak karbantartásáról folyamatosan gondoskodnunk kell különböző ápolószerekkel, hogy élettartamuk hosszú legyen! Egy műanyag nyílászárót csak meg kell vásárolni, és egyszerűen, egy nedves ronggyal áttörölhetők, nem kell különböző vegyszereket használnunk állapotuk fenntartásához.

A műanyag nyílászárók garantálják a kiváló hőszigetelést, a fűtésre fordított energiaköltségeket jelentősen csökkentik. Szerkezetük két fontos részből áll: A különböző üveg rétegektől, melyek hőszigetelők és a műanyag keretből, e két tényező összekapcsolásának köszönhető a műanyag ablakok, ajtók töretlen népszerűsége. Napjainkban a passzívházak esetében is műanyag nyílászárókat alkalmaznak, amiknek hőszigetelő üvegük három rétegből áll. Ezek a típusú nyílászárók szerencsére ma már nemcsak fehér színben elérhetők, így a vásárló kedvére válogathat a kínálatból. Mivel a műanyag nyílászárók hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem kell gondoskodni az állandó cseréjükről. Mindenképp úgy ruházzunk be ablakokra, ajtókra, hogy később ne bánjuk meg döntésünket, ezért funkciójában és kinézetében is elégedettnek kell legyünk végső döntésünkkel, ellenkező esetben jelentős összeggel kell számolnunk az újra berakás miatt.

Kevés hátrányuk van a műanyag ablakoknak, ajtóknak és ezt mind a gyártási, és behelyezési tényezők határozzák meg. Fontos, hogy minőségi alapanyagból készült terméket válasszunk, és a nyílászáró helyes illesztéséhez szakember segítségét kérjük!

Ha otthonát az energiatakarékosság jegyében szeretné felújítani, ebben az esetben ne feledkezzen meg a műanyag nyílászárók beépítéséről! A minőségi termékeket a Perdi-Fa Kft. kínálatában elérheti! Tájékozódjon weboldalunkról a www.perdikft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 0620/466-0818-as számon, vagy írjon e-mailt a perdifa@gmail.com címre!