=

Programok

Okozzon óriási meglepetést tandemugrás ajándékkuponnal!

Egyedi ajándékot keres szerettének? Tudja róla, hogy régi vágya valamilyen extrém sport kipróbálása? Itt a lehetőség arra, hogy nagy örömet okozzon, tandemugrás ajándékkuponnal semmi máshoz nem fogható élményben lehet része ismerősének!

Rengeteg sportolási lehetőség közül válogathatunk kedvünk szerint, hobbiként vagy versenyszerűen is művelhetjük kedvenc sportágunkat. Sokan vagyunk, akik az extrém sportok iránt érdeklődünk. Az ejtőernyőzés, sétarepülés, szabadesés, tandemugrás és hasonlók életre szóló élményben részesítenek bennünket. Ha tudjuk barátunkról vagy rokonunkról, hogy nagyon szívesen kipróbálná valamelyik lehetőséget, de még nem volt alkalma vagy bátorsága, ajándékozhatunk neki erre a célra szolgáló utalványt! A tandemugrás nem igényel előkészületeket, csak az elhatározásra van szükség.

Az önálló ejtőernyős ugrás és a tandemugrás között a különbség, hogy a tandemugrás alkalmával profi tandempilótával együtt ugrunk, és egyetlen dolgunk, hogy élvezzük az ugrást. A legtöbb esetben felvétel is készül, így később vissza is nézhetjük, miben vettünk részt. Tandemugrás ajándékkuponnal igazi meglepetést okozhatunk, hiszen egy nem megszokott, különleges programról van szó, amit nem mindegyikünk bátorkodik kipróbálni. Sokszor egy élménnyel sokkal inkább a kedvében tudunk járni az adott személynek, mint egy kézzel fogható ajándéktárggyal, így mindenképpen érdemes megfontolni.

A tandemugrás felejthetetlen élményének jelképes átadásában készséggel állunk rendelkezésére a Tandemcentrum munkatársaiként. Tandemugrás ajándékkuponunkat bárkinek átnyújthatja, biztos lehet az elégedettségben. Részletes információt adunk a tandemugrással kapcsolatos tudnivalókról, látogasson el a www.tandemcentrum.hu internetes oldalunkra!

Okozzon meglepetést egy életre szóló élménnyel, nyújtson át tandemugrás ajándékkupont! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, hívjon bennünket a 06-20-961-2900-ás telefonszámunkon vagy írjon nekünk a tandemcentrum@gmail.com e-mail címünkre!