=

Karrier

Oldja meg feladatait precízen és gyorsan, profi fordító iroda segítségével!

Sürgősen segítségre van szüksége fordítás ügyében? Egyre gyakrabban kap idegen nyelvű nyomtatványokat, vagy saját dokumentumai várnak fordításra? A legjobb megoldás, ha profi fordító iroda szolgáltatását veszi igénybe. Bármilyen jellegű szövegek fordítása vár Önre, gyorsan juthat eredményre.

Számos esetben lehet szükségszerű az iratok, a szakmai szövegek fordítása. Sok minden függhet munkánk minőségétől, ezért nélkülözhetetlen a pontos, kiváló fordítás. A szakfordítások esetében elengedhetetlen, hogy aki a fordítást végzi, ismerje az adott szakterület nyelvezetét. Rengeteg kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat, és sok időt spórolhatunk, ha fordító iroda szolgáltatását vesszük igénybe. Nem szükséges a fordító iroda személyes felkeresése, ugyanis lehetőségünk van a fordításra váró anyagot akár elektronikusan eljuttatni a szakemberekhez.

Cégünk, az M&M Translation Services Kft. hozzáértő és tapasztalt szakemberekkel végzi a legkülönfélébb dokumentumok fordítását. Fordító irodánk megbízható segítséget nyújt hivatalos fordítás, szakfordítás, de tolmácsolás és lektorálás ügyében is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a forrásszöveg úgy legyen átültetve a célnyelvre, mintha eredetileg is azon a nyelven íródott volna. Többször végzünk alapos ellenőrzést, így biztos, hogy tökéletes eredményre juthat, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Szerezzen bővebb információt fordító irodánk tevékenységéről, és tájékozódjon referenciáinkról a www.mmts.hu internetes oldalunkon!

Fordítson kiemelt figyelmet a pontos fordításra! Bármilyen jellegű szöveg fordítására van szükség, keresse fel fordító irodánk munkatársait, és bízza ránk a feladatot! Felmerülő kérdéseivel, illetve speciális igényeivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére! Hívjon minket a 06-24-898-257-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@mmts.hu e-mail címünkre! Bármikor számíthat színvonalas munkavégzésünkre!