=

Anyaság

Ön is készíthet profi fotókat kisbabájáról!

Amikor megszületik a kisbabánk, hirtelen kiemelt fontosságúvá válik az emlékek megőrzése, a pillanatok megörökítése. Az „olyan gyorsan felnőnek” mondás pontosan jelzi, hogy észre sem vesszük, milyen gyorsan változik meg gyermekünk. A pillanatok megörökítésére még mindig a fényképezés a legjobb eszköz, ám a képek minősége merőben eltérhet a fotóstól és a fényképezőtől függően.

Manapság egyre nagyobb divat minőségi fotókat készíttetni a kisbabákról, megépített díszletben, megfelelő világítással, profi fotóssal. Már egészen újszülött kortól népszerű a fotózás, ám ennek egyértelmű előnyei mellett vannak hátrányai is. Egyrészt nehéz megtalálni a tökéletes fotóst, és amennyiben megtaláltuk, még mindig bonyodalmas az időpont egyeztetés. Másrészt a profi fotózás nagyobb kiadást jelent, melyre nem biztos, hogy annyiszor szeretnénk befektetni, amennyiszer képeket szeretnénk a kicsiről. Ám van más módja is annak, hogy gyermekünkről rendszeresen profi képek készüljenek, a megoldás egyszerű: tanuljuk meg mi a babafotózás művészetét!

Jöjjön el babafotózás tanfolyamunkra, és tanulja meg a profi babaképek készítésének titkát! Babafotózás tanfolyamunkon gyermekén gyakorolva ismerheti meg a fotózás művészetét, mindezt egy teljesen felszerelt, profi stúdióban. A babafotózás tanfolyam öt héten át tart, ezalatt gyakorlatias és jó hangulatú órák keretén belül gyakorolhatja a fényképezést. Külön találhat kezdő és haladó babafotózás tanfolyamot, attól függően, hogy milyen szinten tud fotózni. Lehetősége van az egyéni és a kiscsoportos foglalkozások közül választani, előbbinél Ön határozza meg, hogy mi legyen a tananyag. Már több száz szülő tanulta meg babafotózás tanfolyamainkon, hogyan lehet tökéletesen megörökíteni a családi pillanatokat, csatlakozzon Ön is!

Ha érdeklik babafotózás tanfolyamaink, látogasson el honlapunkra, a www.babafotosuli.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 30 456 8182-es telefonszámon, illetve az info@babafotosuli.hu e-mail címen!