=

Otthon-Lakberendezés

Ötletek tavaszi lakásfelújításhoz

Itt a tavasz, úgyhogy ideje belekezdeni a sokáig halogatott lakásfelújításba. A kellemes időjárás és a hosszabb napsütés nem csak pozitív energiatöbblettel jár, de még a lakásfelújítási munkálatokhoz is feltételt biztosít. Engedjük szabadjára a kreativitásunkat és tegyük egyedivé otthonunkat!

Néha az emberben csak a vágy fogalmazódik meg, hogy ideje lenne a lakásfelújításnak, de nem tudja pontosan, mihez és hogyan kezdjen hozzá. Van pár ötletünk, ami alapján bárki kedvet kaphat nekiállni a lakásfelújításnak. A konyha például mindig jó helyszín a felújítási munkálatok megkezdéséhez. Mivel sokszor időnk nagy részét úgyis ott töltjük, nem árt, ha komfortosan érezzük magunkat a konyhában. Ha nem szeretnénk sokat költeni a konyhára, nem kell új bútorokat beszereznünk, elég a meglévőket felújítani, újrafesteni. A padlófelújítás szintén egy tavaszra időzíthető folyamat, ugyanis akarva-akaratlan rengeteg porral jár, így a rendszeres szellőztetés elengedhetetlen. Idővel minden padló elhasználódik, és néha a lakás kinézetének feldobásához nem új bútorokra, hanem felújított padlóra van szükség.

Érdemes előre gondolkodnunk, és nekiállni a kémény és a szigetelés megoldásának még tavasszal. Igaz, hogy télen fogjuk hasznát venni, de amikor már beköszönt a hideg idő, nem lesz lehetőségünk ilyen komoly lakásfelújítási munkálatokba kezdeni. Az előrelátó gondolkodás kifizetődik, és a minőségi szigetelésnek éveken keresztül élvezhetjük előnyeit. Ha nem szeretnénk komolyabb lakásfelújításba kezdeni, de valamivel fel szeretnénk dobni otthonunk kinézetét, vásároljunk élénk színű dísztárgyakat (például kispárnákat, vázákat, függönyöket) vagy fessünk le egy-két bútort, esetleg a szobák falát élénk, vagy nyugtató hatású színekre. Garantáltan illeni fog az életvidám tavaszi hangulathoz!

Amennyiben lakásfelújításhoz keres megbízható szakembereket, forduljon hozzánk bizalommal! Tudjon meg többet vállalkozásunkról, a Házkovács Kft-ről honlapunkon, a www.epites-felujitas.hu webcímen. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-771-47-87-es telefonszámon, illetve az info@epites-felujitas.hu e-mail címen!