=

Lélek

Párkapcsolat problémákkal élni tudni kell!

Párkapcsolat problémák – Senki sem tudja, hogy mi a boldog párkapcsolat titka. De vannak utak, amelyek a tartós, boldog, harmonikus párkapcsolat felé vezetnek.

 

Az a fajta párkapcsolat, amelyről a tündérmesékben van szó, nem létezik. Illetve csak az álmainkban.  Amint nincs tökéletes ember, úgy nem lehet tökéletes párkapcsolat sem, olyan teljes kapcsolat, amely minden álmunkat megvalósítja. Valami, egy kis apróság sosem stimmel és idővel jönnek a párkapcsolat problémák is.

Örökké tartó szerelem nem létezik, ez is csak a mese része. Ha a szerelem elmúlik, a párkapcsolat kihívások elé kerül, ahol párkapcsolat problémák merülhetnek fel. Ha a szerelem elmúlik, akkor jó esetben a helyére lép a szeretet, egymás tisztelete, megbecsülése, a kompromisszumok vállalása, az egymásért és a gyermekekért vállalt gazdasági közösség.

Párkapcsolati Problémák

Párkapcsolati Problémák

A párkapcsolat  problémák ellenére is a szerelem azonban talán sokáig megőrizhető, ha a szerelmeseknek van elég személyes terük és elég levegőjük, ha szabadságot adnak és kapnak a másiknak, ha meg tudnak újulni egymás számára erőlködés nélkül.

Két szabd akarattal rendelkező ember élete elképzelhetetlen konfliktusok vagyis párkapcsolat problémák nélkül. Konfliktusok minden kapcsolatban vannak. Ha még sincs soha konfliktus, az azt jelenti, hogy a pár egyik fele feladta az egyéniségét. Az párkapcsolati együttélés a párkapcsolat problémák, konfliktusok keletkezésének és megoldásának folyamata.

Az emberek sokszor megfutamodnak, amikor párkapcsolat  problémákkal találják szembe magukat, ezért van sok válás. Egyszerűen nem tanították meg őket arra, hogy mit kezdjenek a konfliktussal, párkapcsolat  problémákkal. Azt hiszik, hogy a konfliktus valami rossz dolog, ami azt jelzi, hogy a kapcsolat megromlott, s a helyzetből az egyetlen kiút a válás. Pedig erről szó sincs.

Párkapcsolati problémákA konfliktus kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerjük magunkat, hogy megtapasztaljuk igazi énünket a különböző szituációkban és amelynek során sok ismeretet kell elsajátítani, hogy tanuljunk az esetekből így kerülve el a párkapcsolat problémákat és őrizve meg a boldogságot sokáig.

Címkék: ,