=

Wellness

Pezsgőfürdő – luxus buborékokkal

Kényeztető wellness hétvége elmaradhatatlan eleme a masszázs és a pezsgőfürdő. Este egy romantikus pezsgőfürdő a párjával, egy pihentető relaxáló pezsgőfürdő délután, ne hagyja ki!

Pezsgőfürdő A fürdőzés hagyományai nagyon régre, a rómaiak korára nyúlik vissza. A fürdő a rómaiak számára a természet egy megszelídíthetetlen elemének a legyőzését jelentette, a víz meghódítását. A császár számára a fürdő azt jelentette, hogy hatalma van a víz felett, képes megszelídíteni azt. A római fürdőkben mindenki szabadon járhatott kelhetett, tehát egy olyan hely volt, ahol a társadalom különféle tagjai találkoztak egymással.

Wellness élmények itt!

A pezsgőfürdőzés egy olyan speciális fürdő, amikor valamilyen technika vagy eszközön segítségével a víz alatt kis levegőbuborékokat hoznak létre, és ahogyan a buborékok természetesen viselkedve a felszín felé törnek, masszírozzák a testet. Ez egy kellemes bizsergető és vérserkentő hatással párosul. Több fajtája létezik, a kiáramló vízsugarak masszírozzák a testrészeket. Élénkítő, izomlazító és keringés serkentő hatása van. Stresszoldó képessége is jelentős.

Pezsgőfürdő Népszerű wellness szállodákban, jakuzzik formájában akár egyszerre többen is élvezhetik a buborékok nyújtotta pezsgőfürdő pozitív hatásait. Nagyon sok élményfürdő illetve strand is rendelkezik pezsgőfürdő hatást keltő berendezésekkel, amelyek időszakosan bekapcsolnak és nagy erővel a medence aljáról buborékokat keltenek, melyek a víz felszíne felé törnek utat maguknak. A népszerű pezsgőfürdő buborékok masszírozó hatását már mindenki ismerheti, mindenki kipróbálhatta már legalább a strandokon.

Otthonában is élvezheti ezt a wellness élményt: pezsgőfürdő kádak kaphatóak, kisebb nagyobb méretben, akár több mint 2 személyes változatban is. Jakuzzik otthonába viszik a római pezsgőfürdő élményét, társasági programok során igen kedvelt elfoglaltságot jelenthet. Olcsóbb megoldás a pezsgőfürdő hatást keltő fürdőtabletták, amelyek mint a pezsgőtabletták egy pohárban buborékokat létrehozva olvadnak el, így egy csepp pezsgőfürdő élmény költözik otthonába.

Címkék: , , , , , ,