=

Anyaság

Plüss hintalovak: készüljön Ön is a karácsonyra!

Gyerekeknek ajándékot választani nem kifejezetten nehéz feladat, hiszen elsősorban az a lényeg, hogy játék legyen. Azonban játék és játék között is van különbség, hiszen van olyan gyerkőc, akit a kisautók varázsolnak el, van, aki az építőjátékokért rajong, és olyan is van, akit a plüss hintalovak nyűgöznek le.

A hintalovak a régi nagy klasszikusok közé tartoznak, olyan játékok, amik régen is nagyon népszerűek voltak, és ma is minden gyerkőc arcára valódi mosolyt képesek csalni. Születésnapra, karácsonyra igazi meglepetés és valódi telitalálat, amit biztosan egyszerre fognak majd agyon nyúzni és nagy becsben is tartani. A kicsik nagyon szeretnek mindent, amit meg lehet lovagolni, nem véletlen, hogy a körhinták, vidámparki játékok láttán azonnal felcsillan a szemük, és addig nem lehet őket tovább vonszolni, amíg legalább egy körre be nem fizetjük őket. A hintalovak ugyan nem forognak és nem is haladnak, de nagyon jól lehet rajtuk lovagolni.

A mai, modern hintalovakat már nem csak meglovagolni lehet, de jóval kényelmesebbek, puhábbak is, már igazi bunda is borítja őket. Ezért a plüss hintalovak igazi szeretnivaló játék hátasok, puha, plüss szőrük simogatnivaló, bársony fülükbe titkokat lehet suttogni, nyergükben mesebeli tájakon vágtatni, miközben sörényüket lelkesen markolják az apró gyerekkezek. A plüss hintalovak hátán lovagolva meg lehet szökni a felnőttek szabályai elől, sőt, akár világgá is lehet ügetni!

A www.sportsarok.hu weboldalon csodaszép plüss hintalovak várják új kis gazdájukat! Nyerítve, dobogva türelmetlenkednek, mikor kezdhetik már meg új, játékos és vidám életüket a gyerekszobában. Talán idén karácsonykor jön el az idejük? Válogasson webáruházunk plüss hintalovaiból, amiket már 36 hónapos kortól minden kis kalandornak szeretettel ajánlunk! Amennyiben kérdése lenne, ne habozzon, tegye fel őket elérhetőségeinken, hiszen megkereshet minket az info@sportsarok.hu e-mail címen, vagy a +36-30-784-1447-es telefonszámon is!