=

Divat-Trend

Póló nyomtatás egyedi ajándéknak, minden alkalomra!

Ajándékozni rengeteg alkalomból lehet, az olyan klasszikus ünnepeken, mint amilyen egy születésnap, évforduló vagy karácsony, a kissé rendhagyóbb eseményekig, mint amilyen a babaváró buli, a lánybúcsú vagy a külföldre költözés.

Az ajándéknak mindig jelentős szerepe van, különösen akkor, ha komolyan vesszük és szeretnénk eredetit, személyre szólót adni annak, aki fontos nekünk, akit szeretnénk, ha boldog lenne. Amennyiben Ön is ilyen céllal keres ajándékot és ennek érdekében hajlandó egy kicsivel több időt és energiát belefektetni, akkor érdemes a póló nyomtatást is felvenni az ajándéklistára. Természetesen a póló nyomtatás a mi dolgunk, Önnek csak arra kell egy kis időt szánni, hogy kitalálja, illetve megtervezi a póló dizájnját. Az alapján, hogy milyen alkalomra készül az egyedi ajándék, kinek szól, mi a célja vele, már könnyű elképzelni, hogy milyen grafika kerüljön rá.

A póló nyomtatás általunk használt technikája lehetővé teszi, hogy szinte határok nélkül tudjunk mintát, illetve szöveget készíteni a kiválasztott textilre. Ennek köszönhetően színekben gazdag, tartós, mosható, esztétikus és minőségi pólókat tudunk készíteni megrendelőinknek, akár kis példányszámban is. A textilre kerülhet saját szöveg, de akár fénykép is, internetről letöltött grafika vagy saját kezűleg készült minta is. A textilnyomónk segítségével a póló nyomtatás rövid határidővel elkészül és nem kell attól tartani, hogy nem fogja bírni a használatot.

A www.stepkft.hu  weboldalon cégünk, a Step Kft. tevékenységeinek az öszefoglalóját olvashatja és ismerheti meg, köztük ott szerepel a póló nyomtatás  is. Készíttesse el azt az egyedi pólót, amit kedvesének, barátnőjének, csaldádtagjának vagy kollégájának szánt, lepje meg őt egy olyan ajándékkal, amit boltban nem tud megvásárolni! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, illetve kérjen tőlünk árajánlatot póló nyomtatásra a 94-345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!