=

Karrier

Portalanítsa speciális módon, megbízható segítséggel irodai berendezéseit!

Rengeteg készülék található irodájában, és már nem győzi a folyamatos portalanítást? Netán alapos irodatakarításra van szüksége, amely során külön figyelmet fordítana a berendezések megfelelő tisztítására? Célszerű tapasztalt munkatársakkal dolgozó, irodatakarítást vállaló céget megbíznia, akik hatékonyan, igényei szerint látják el a rájuk bízott feladatokat.

Irodánkban számos ember fordul meg minden nap, és a munkatársakkal közös használatú tárgyak, helyiségek rengeteg egészségügyi veszélyt rejthetnek. Annak érdekében, hogy higiénikus környezetben dolgozhassunk, nagyon fontos a rendszeres irodatakarítás. Nem csak a padló és a nyílászárók tisztán tartása nélkülözhetetlen, hanem az irodai berendezések portalanítása is. A telefonkészülékeken, az asztali lámpákon, a fénymásolókon és számos egyéb eszközön kórokozók telepedhetnek meg, melyek eltávolításáról elengedhetetlen a megfelelő kellékekkel gondoskodnunk.

Speciális felülettisztítás, kifogástalan irodatakarítás céljából készséggel állunk rendelkezésére a CleanNet Kft. munkatársaiként. Igényei szerint végezzük az irodatakarítást, és az irodai berendezések mindegyikét hatékonyan portalanítjuk. Megbízható vegyszereket, korszerű eszközöket és nagyteljesítményű gépeket használunk munkánk során. Igényes irodatakarítási tevékenységünk eredményeként makulátlan tisztaságot tapasztalhat minden helyiségében. Egyedi árajánlattal, gyakorlott csapattal várjuk érdeklődését. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról a www.cleannet.hu weboldalunkon!

Fordítson nagy figyelmet az apróságokra is, és oldja meg könnyedén az irodai berendezések portalanítását! Vegye igénybe felkészült kollégáink munkáját, és legyen minden alkalommal maximálisan elégedett az irodatakarítással! Bármilyen kérdése merül fel tevékenységünkkel kapcsolatban, hívjon minket a 06-20-383-6963-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@cleannet.hu e-mail címünkre, szívesen segítünk mindenben!